Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

500 Lowlandstickets nu al te reserveren

Woensdag 25 januari 2023
500 Lowlandstickets nu al te reserveren
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen jaar was Vereniging Eigen Huis aanwezig op Lowlands en lanceerde de vereniging onder andere een petitie voor betaalbare huizen voor starters. Deze petitie is inmiddels meer dan 100.000 keer getekend. Lowlands en Vereniging Eigen Huis hebben samen een campagne opgezet waarbij deelnemers aan een manifestatie een voucher kunnen bemachtigen voor Lowlands 2023.

Op vrijdag 10 maart wordt er een manifestatie georganiseerd in Den Haag. Tijdens de manifestatie zal Vereniging Eigen Huis een uitgebreid programma aanbieden over starters op de woningmarkt en zullen er acties worden ondernomen om de politiek in beweging te krijgen.

Aandacht tijdens Lowlands 2022

Tent mee
Er is een speciale deal voor degenen die meedoen: als je je tent meeneemt en deze opzet tijdens de manifestatie, ontvang je een voucher waarmee je gegarandeerd één ticket voor Lowlands 2023 kunt kopen, zelfs als Lowlands al uitverkocht is. Er zijn slechts 500 tickets beschikbaar voor deze actie, dus meld je snel aan via Vereniging Eigen Huis.

Link
De manifestatie zal plaatsvinden van 13.30 tot 17.00 uur in Den Haag en zal zich richten op de oproep aan de politiek om betaalbare woningen te bouwen van maximaal € 260.000. Aanmelden kan via Vereniging Eigen Huis en als je aan de actievoorwaarden voldoet, ontvang je binnen 2 weken na de manifestatie een mail met een link naar een pagina op Ticketmaster.nl waar je een ticket voor Lowlands 2023 kunt kopen. Lees hier alles over de manifestatie en actievoorwaarden

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Lowlands 2023
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 0.1 °C
  • 1.0 mm
  • 7.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top