AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

BAS Volleybal in de lift

Woensdag 25 januari 2023
BAS Volleybal in de lift
Afbeelding ter illustratie
Foto: Pexels / Pavel Danilyuk - rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - In Biddinghuizen gaat het langzaamaan weer beter met de volleybalvereniging. Na een half seizoen na de coronaperiode heeft de BAS Volleybal weer een recreantenteam in de competitie en beschikt men over een mooie zaal in de Binding.

Er wordt twee keer per week getraind en de groep bestaat uit diverse leden, van degenen die alleen voor de trainingen komen tot deelnemers aan de wedstrijden. Er zijn ook nieuwe leden die hard aan hun volleybalskills werken. "De opkomst op de trainingen is wel eens wisselend, maar meestal zijn er genoeg mensen om mee te trainen en bij een lage opkomst kan er wel weer specifeker en intensiever getraind worden", schrijft BAS Volleybal deze week in Biddinghuizen Actueel.

Wedstrijden
Bij de recreantenwedstrijden is de opkomst altijd goed en vaak gaat er ook nog entourage mee, zoals afgelopen vrijdag in Uddel. De vereniging heeft sinds eind vorig jaar ook nieuwe tenues, waarmee recent nieuwe teamfoto's zijn gemaakt.

Meedoen?
Iedereen is welkom om een keer te komen kijken bij de trainingen, die op dinsdag en donderdag plaatsvinden van 20.00 tot 22.00 uur in de Binding. De eerstvolgende recreantenwedstrijd is op vrijdag 27 januari in Lelystad.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Volleybal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top