0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Dit is een artikel van blecks.nl

Vijf zinnenprikkelende interieurtrends

Donderdag 9 februari 2023
Vijf zinnenprikkelende interieurtrends
Foto: Pixabay.com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van blecks.nl

Je interieur staat nooit stil en een huis is nooit af. Met deze twee ongeschreven wetten in je achterhoofd ben je vrijwel altijd op zoek naar nieuwe tips & trends voor je woning. De grote gemene deler: het mag allemaal wel weer wat uitbundiger! Vijf voorbeelden van zinnenprikkelende eyecatchers voor in je huis.

Zwart staal in combinatie met hout
Op de website Blecks.nl zie je hoe mooi zwart staal, glas en hout combineren. Het landelijk-industriële aspect van een woning wordt er alleen maar door benadrukt, zowel binnenshuis als aan de gevel. Je geeft er bijna een soort Brits landhuizen-effect mee aan de serre en maakt er een tuinkantoor uitermate stijlvol mee af. Wil je ook een stalen pui kopen voor welke ruimte dan ook, denk dan nog eens aan deze tijdloze trendtip.

De good old kaptafel
In oude romcoms zie je het tafereel veelvuldig: een echtelijke ruzie waarna de vrouw beledigd aan de kaptafel plaatsneemt om haar kapsel te borstelen. Deze tafel, liefst voorzien van lampen en kantelende spiegel, is weer helemaal terug in de slaapkamer. Het is eigenlijk een dressoir waarin ondergoed en sokken opgeborgen worden en de bijpassende stoel doet niet zelden dienst als de plek waar broeken en truien worden opgehangen. Ga op zoek naar zo'n eyecatcher!

Helden en favorieten gebroederlijk in de wand vullende boekenkast
Vaak genoemd in dit soort lijstjes en niet geheel onterecht: de wand vullende boekenkast. Op maat gemaakt en gevuld met jouw helden en favorieten. Neem de proef op de som en zie dat dit item een regelrechte magneet voor de visite wordt. En ook voor jezelf, want zo zie je in een oogopslag welke boeken je nog moet lezen en welke platen je weer eens wilt opzetten. Dat ontspant en inspireert.

Opengewerkte muur
Ergens begin deze eeuw mochten bakstenen wanden opeens weer, en dat is tot op heden zo gebleven. Een (deels) gestripte muur, je ziet het vaak in hippe lunchtentjes en kapperszaken. Het geheel contrasteert mooi met metaal, hout en andere industriële materialen zoals leder en ook riet of kurk. Denk nog eens aan de eerste tip van de stalen puien en fantaseer over het effect dat je op deze manier sorteert in je huiskamer.

Metershoge kamerplanten
Meer uitbundigheid betekent ook: metershoge kamerplanten, zoals de monstera. Het diepe groen van de bladeren kleurt vrolijk en sfeervol en de verzorging ervan is echt geen hogere wiskunde. Het minimalisme uit de jaren '80 is aan het afvlakken, er mag sowieso weer meer pracht en praal uitgestald worden, alsmede persoonlijke invloeden die een woning kleur en smoel geven.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.2 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top