Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Nachtgolfen bij Dorhout Mees voor Giro555

Donderdag 16 februari 2023
Nachtgolfen bij Dorhout Mees voor Giro555
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 25 februari wordt er bij Golf & Businessclub Dorhout Mees in Biddinghuizen een speciaal nachtgolfevenement georganiseerd, waarbij een groot deel van de opbrengst van de avond wordt gedoneerd aan Giro555 voor de slachtoffers in Turkije en Syrië.

Tijdens het evenement wordt er vanaf 19:00 uur een volledige 9 holes shot-gun golfwedstrijd georganiseerd op de nieuwe golfbaan van Dorhout Mees. De tees, greens en fairways worden op ludieke wijze verlicht en er wordt gespeeld met lichtgevende ballen. Op 4 verschillende punten door de baan wordt er hapjes en drankjes verzorgd.

Ook voor niet-golfers
Het evenement is niet alleen bedoeld voor golfers, maar ook voor niet-golfers. Zij kunnen genieten van een wandeling en foodtruck catering op de verlichte nieuwe golfbaan. Op ieder cateringpunt staan collecteboxen waarvan de opbrengst gaat naar Giro555.


10 euro per bezoeker naar goede doel
Het inschrijfgeld voor deelname aan de 9-holes golfwedstrijd bedraagt €55,- per persoon. Toeschouwers betalen €25,- per persoon voor een cateringticket. Er is een prijs voor de best- en leukst geklede persoon. Voor elke golf-deelnemer, wandelaar of cateringbezoeker gaat er 10,- naar Giro555.

Borrel en veiling
De avond wordt afgesloten met een informele borrel en een korte veiling. Ook van deze veiling gaat de volledige opbrengst naar 555.

Sponsors nog welkom
De commissie heeft veel sponsoraanmeldingen ontvangen, waardoor ze een volledig verzorgde avond kunnen aanbieden. Desondanks zijn meer sponsors welkom; zij kunnen contact opnemen met Dorhout Mees.

Initiatiefnemer Ferry Schwab: 'Wat dit evenement speciaal maakt is dat we de volledige baan tot ons beschikking hebben, dus we spelen ook de lange par5 en par 4 holes. We hebben veel sponsoraanmeldingen gehad en daardoor kunnen we een volledig verzorgde avond aanbieden. Wij richten ons vooral ook op niet-golfers, die kunnen genieten van een prachtige wandeling en foodtruck catering op de verlichte nieuwe golfbaan".

Aanmelden
Iedereen die wil deelnemen kan zich aanmelden via info@dorhoutmees.nl of 0321-331138.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.8 °C
  • 0.2 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top