Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws van Maris Sonores

Zaterdag 18 februari 2023
Nieuws van Maris Sonores
Afbeelding ter illustratie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het is alweer een maand geleden sinds het nieuwe jaar begon en er is al van alles gebeurd bij Algemene muziekvereniging Maris Sonores. Het Nieuwjaarsconcert in de Meerpaal, met optredens van drie verenigingen uit Dronten, was een groot succes en sinds kort repeteren de muzikanten in een nieuwe ruimte.

Twee weken geleden organiseerde Maris Sonores een 'snuffelavond' bij de SMS (Starters Maris Sonores). De leerlingen die in november gestart zijn met lessen mochten deze avond meespelen bij SMS en proeven aan het spelen in een orkest. "Het was een succesvolle avond, want de leerlingen vroegen gelijk wanneer ze nog een keer konden meespelen", aldus Maris Sonores. "Met goed oefenen kunnen ze na de zomervakantie deel uitmaken van SMS en elke maandagavond meespelen". Dit betekent dat ze in minder dan een jaar tijd goed genoeg zijn om in een orkest te spelen.

Nieuwe zaal
Op maandagavond repeteert Maris Sonores nu in de kerkzaal: een nieuwe locatie, die de komende maanden steeds meer eigen zal voelen. Maris Sonores: "Dus ben je nieuwsgierig hoe een repetitie gaat? We repeteren van 19.45 tot 22.00".

Potgrond
Ook voor de komende periode staan er activiteiten op stapel. Op zaterdag 11 maart komt Maris Sonores weer langs met potgrond. Ze zullen op de ouderwetse manier gewoon aanbellen en de potgrond thuisbezorgen. Maris Sonores zoekt nog mensen die willen helpen met de verkoop. Wie interesse heeft om mee te helpen kan zich aanmelden bij de vereniging.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.3 °C
  • 8.2 mm
  • 7.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top