Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Zon en Zegen brengt oratorium Schepping tot leven

Maandag 20 februari 2023
Zon en Zegen brengt oratorium Schepping tot leven
Foto: Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Het christelijk gemengd koor Zon en Zegen uit Biddinghuizen geeft op 18 maart een bijzonder concert in de Oosterkerk in Elburg. Het koor zal het oratorium Schepping uitvoeren, geschreven door de Nederlandse componist Johan Bredewout. Het belooft een muzikale avond te worden waarbij het verhaal van de schepping uit de bijbel op indrukwekkende wijze tot leven wordt gebracht.

Onder leiding van dirigent Jaap Kramer zal het koor, samen met een orkest, de muzikale vertolking van Schepping ten gehore brengen. De componist van het oratorium zal zelf de begeleiding op de vleugel verzorgen en Ronald IJmker zal het koor op het orgel begeleiden. De visuele (licht)presentaties die aan het concert worden toegevoegd zorgen voor een extra dimensie en maken het tot een onvergetelijke ervaring.

Het concert begint om 20:00 uur (zaal open om 19:30 uur) en kaartjes kosten 10 euro per stuk. Deze zijn te koop via de website van het koor, bij Boekenhuys Van der Walle in Biddinghuizen en via de koorleden.


Het koor is nog op zoek naar sponsoren voor dit prachtige project. Meer informatie hierover is te vinden op www.zonenzegen.nlHet belooft een bijzondere avond te worden waarbij het verhaal van de schepping op indrukwekkende wijze tot leven komt. Mis het niet en koop snel je kaartjes voor het concert van Zon en Zegen op 18 maart in de Oosterkerk in Elburg.

Zone en Zegen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.6 °C
  • 8.2 mm
  • 5.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top