Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Dit is een artikel van nhlstenden.com

Welke opleiding moet je kiezen?

Woensdag 22 februari 2023
Welke opleiding moet je kiezen?
Afbeelding ter illustratie
Foto: Pixabay.com / rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van nhlstenden.com

Wanneer je je diploma van de middelbare school behaalt is het tijd voor je vervolgopleiding. Of je bent net afgestudeerd van het MBO en je wilt graag doorstuderen! Maar welke opleiding past het beste bij jou? Alleen jij kan dat beslissen, maar om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor je toekomst is het belangrijk om je te verdiepingen in de opleidingen die jouw interesse wekken. Vandaar dat je waarschijnlijk bij dit artikel bent beland! In dit artikel leer je meer over de opleiding communicatie hbo en hotel management als opleiding en misschien vind jij wel de opleiding die bij jou het beste past! Lees hier meer.

HBO opleiding communicatie
Bij de opleiding communicatie hbo draait alles natuurlijk om communicatie. Communicatie is namelijk een essentieel onderdeel van ons alledaags leven. Het wordt niet alleen privé gebruikt, maar ook op de werkvloer is communicatie uitermate belangrijk. Daarom leer je tijdens de opleiding communicatie hoe communicatie werkt en hoe je een werkgever kan gaan adviseren. Denk hierbij aan het aansturen van mensen, het verwerken van een conflict op de werkvloer en het creëren van producten die consumenten aanspreekt. Tijdens de opleiding communicatie krijg je ook veel werkervaring, dit komt door de vele stages die je elk jaar gaat lopen! Verder is deze opleiding vooral geschikt voor mensen die van werken met mensen houden en die graag meer leren over de wetenschap achter communicatie!

Opleiding hotel management
Voor velen die in de horeca hebben gewerkt is de opleiding hotel management een droom die uitkomt. Bij deze opleiding leer je namelijk alle fijne kneepjes van het vak! Maar er zijn natuurlijk wat karaktereigenschappen die handig zijn om te hebben als je deze opleiding begint. Zo zal een persoon die erg georganiseerd is het erg goed doen op deze opleiding! Dat betekent niet dat organisatie niet geleerd kan worden, integendeel! Tijdens deze opleiding leer je je tijd goed managen, keer je georganiseerd te werk gaan en ga je tijdens je stages echte werkervaring opdoen! Dit kan gemakkelijk bij het viersterren hotel dat bij de opleiding zit. Leer tijdens deze opleiding meer over gastronomie en gastvriendelijkheid, maar ook meer over human resources, marketing, sales en alles wat er bij de horeca komt kijken!

Nog niet helemaal de juiste opleiding gevonden? Ga dan eens op gesprek met een studieadviseur. Een studieadviseur kan je meer informatie geven over niet alleen de opleidingsmogelijkheden die er zijn, maar ook over welke opleiding nou echt bij jou past!


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.7 °C
  • 0.0 mm
  • 17.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top