Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Nieuwe naam en nieuw logo voor Flevo Nice

Vrijdag 24 februari 2023
Nieuwe naam en nieuw logo voor Flevo Nice
Foto: Flevo Nice

BIDDINGHUIZEN - Flevonice, het bekende recreatieterrein in Biddinghuizen, heeft een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. Vanaf nu gaat het park verder onder de naam 'Flevo Nice'. "Het nieuwe logo straalt warmte, persoonlijke aandacht en creativiteit uit, wat goed past bij de nieuwe koers die Flevo Nice gaat varen", aldus het bedrijf.

Veel mensen kennen Flevo Nice nog van de langste openlucht kunstijsbaan ter wereld. In 2020 werd besloten om deze te sluiten, vanwege de toenemende problemen om goede ijsomstandigheden te kunnen garanderen. In 2021 is het terrein heringericht voor nieuwe activiteiten en vanaf 2022 is het mogelijk om het terrein af te huren voor diverse evenementen, zo meldt Flevo Nice op hun website.

Asfaltbaan
"We hebben in totaal 15 hectare grond, 4 hectare water en een groot parkeerterrein dat plek biedt voor ruim 2000 auto's. De ijsbaan is veranderd in een 2 kilometer lange asfaltbaan die uitstekend te gebruiken is voor automotive events," aldus Flevo Nice.

Ook binnenruimte
Naast een divers buitenterrein beschikt Flevo Nice ook over een binnenruimte die van alle gemakken voorzien is. "Onze binnenruimte is af te huren voor diverse evenementen, zoals beurzen, feesten/partijen, presentaties en bijeenkomsten. Wat ons uniek maakt is dat zowel de binnen- als de buitenruimtes helemaal naar eigen inzicht zijn in te delen en te personaliseren. Je kunt er helemaal jouw unieke evenement van maken, zodat de gasten zich gelijk thuis voelen," voegt Flevo Nice toe.

Zonnepark
Flevo Nice wil zich inzetten als duurzame organisatie en heeft daarom in 2022 een zonnepanelenpark gebouwd. "We zullen met onze zonnepanelen 44 megawatt gaan opwekken. Dit is voldoende om 15.000 huishoudens te voorzien in hun energiebehoefte. Zo kunnen wij energie-neutraal opereren én leveren we terug aan het net," zegt Flevo Nice.

Vanwege de bouw van het zonnepark in 2022 zijn er weinig andere activiteiten op het terrein geweest. "Daarom willen we 2023 goed beginnen. We kunnen het jaar zonder restricties starten en staan klaar om klanten met open armen te ontvangen. Een nieuwe start en nieuwe activiteiten, daar hoort ook een nieuw logo en een nieuwe website bij," aldus Flevo Nice.

Creativiteit
Het nieuwe logo van Flevo Nice straalt warmte, persoonlijke aandacht en creativiteit uit. "We helpen je graag met het organiseren van unieke evenementen," besluit Flevo Nice. De nieuwe website is te bezoeken via het oude vertrouwde adres: https://flevonice.nl

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevo Nice
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.9 °C
  • 0.0 mm
  • 11.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top