Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Volledige line-up Defqon.1 bekend

Vrijdag 24 februari 2023
Volledige line-up Defqon.1 bekend
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Defqon.1, "hét festival voor liefhebbers van harde muziek", heeft de volledige line-up bekendgemaakt voor het Path of the Warrior weekend. Van 22 tot en met 25 juni zullen de grootste namen en acts uit de hardere stijlen samenkomen op het festivalterrein in Biddinghuizen.

Het festival trapt af met "The Gathering" op donderdag, met optredens van onder andere Headhunterz, Sound Rush en Warface. Vrijdag gaat het feest verder met Fresh Friday, waar Phuture Noize en Rebelion de show stelen. Zaterdag is traditioneel de dag waarop de grootste namen aantreden, met onder andere Adaro & Digital Punk, Brennan Heart & Wildstylez, en Ran-D op het programma. Op de laatste dag, Sunday Funday, kunnen festivalgangers genieten van artiesten als Miss K8, N-Vitral en The Prophet.

De volledige line-up is te bekijken via dit nieuwsbericht van Q-Dance.

Voorverkoop van start
De 'DEDIQATED Sale' begint op vrijdag 24 februari om 16.00 uur. Deze voorverkoop loopt tot zaterdag 25 februari om 10.00 uur. Op zaterdag om 13.00 uur is er een 'Extra Sale' via defqon1.com.

Official Anthem 2023
Naast de bekendmaking van de volledige line-up van Defqon.1 Weekend Festival 2023 is er nog meer nieuws te melden. Het officiële anthem van het festival is namelijk ook bekendgemaakt. Het anthem is geproduceerd door Sub Zero Project en draagt de naam 'Path Of The Warrior'. Het nummer is nu beschikbaar op alle muziekplatforms, zodat fans het kunnen beluisteren en zich kunnen voorbereiden op het ultieme hardstyle-weekend.Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.9 °C
  • 0.2 mm
  • 16.6 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top