Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Hedidarts legt acht dartbanen aan in nieuw onderkomen bij BAS Voetbal

Dinsdag 28 februari 2023
Hedidarts legt acht dartbanen aan in nieuw onderkomen bij BAS Voetbal
Foto: Hedidarts / Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Hedidarts, de dartvereniging van Biddinghuizen, voelt zich opperbest in haar nieuwe onderkomen bij BAS Voetbal. Met dank aan verschillende sponsoren heeft de club onder andere een achttal prachtige dartbanen kunnen aanleggen in de kantine van de voetbalclub uit Biddinghuizen.

Hedidarts begon in 1991 in Tapperij Café Het Koetsiertje en verhuisde in 1993 naar Café de Gouden Ploeg. In 2000 moest de club verhuizen vanwege de aanstaande sloop van de Gouden Ploeg en vond het een mooi onderkomen in dorpshuis Het Koetshuis. Vanaf dat moment werd het bouwbedrijf Hedibouw uit Biddinghuizen de trouwe sponsor van de club en werd de naam van de vereniging aangepast naar Hedidarts. De samenwerking met Hedibouw duurt tot de dag van vandaag met sponsoring en het ter beschikking stellen van diverse materialen.

Na 20 jaar gastvrijheid en gezelligheid van beheerdster Joke moest de vereniging vanwege de sloop van Het Koetshuis wederom op zoek naar een nieuwe locatie. De club vond bij BAS Voetbal een prachtige locatie in de kantine van de voetbalclub. Sinds 2021 speelt de club haar wedstrijden bij BAS Voetbal.

Sponsors
Na een jaar spelen heeft de club een achttal prachtige dartbanen aangelegd in de kantine van de voetbalclub. Een complete wand is aangepast, er is lambrisering aangebracht rond de verwarmingen en de stroom is opnieuw aangelegd. Een grote klus die de club kon klaren door de prima afstemming met de voetbalclub en de sponsoring van Hedibouw en Thebalux badkamermeubelen uit Biddinghuizen. Onder toezicht en met medewerking van vrijwilligers Wim Kluin (Hedibouw) en Auke van Koot (Thebalux) konden de werkzaamheden gedaan worden. Op een aantal kleine puntjes na is de club helemaal klaar met de aanpassingen.

Wachtlijst
Elke maandagavond spelen er inmiddels 40 Hedi-darters op 4 niveaus in de kantine van BAS Voetbal. Er is op dit moment ruimte genoeg, maar de club overweegt om een wachtlijst in te stellen.

Toernooien
De club denkt ook mee met BAS Voetbal en heeft inmiddels, in samenwerking met de evenementencommissie van de voetbalclub, diverse toernooien op de zaterdagavond georganiseerd. Met deze toernooien, waar zowel Hedi-darters als leden van BAS Voetbal aan deelnemen, wordt ook nog eens geld opgehaald d.m.v. inschrijfgeld en een verloting. De opbrengsten komen ten goede aan de kantine-inrichting van BAS Voetbal, waarbij de toernooideelnemers zelf meebeslissen over het doel. Op deze manier hoopt Hedidarts de voetbalclub extra te ondersteunen.

Over Hedidarts
Hedidarts speelt elke maandagavond vanaf 19.30 uur haar competitiewedstrijden in de kantine van BAS Voetbal op sportpark de Schelp. Meerder malen per jaar organiseert de club in samenwerking met BAS Voetbal een toernooi op de zaterdagavond. Publiek is altijd welkom om te komen kijken.

Dartvereniging Hedidarts


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Darts
HediBouw HediBouw
Bouwen in Agrarisch, utiliteit en woningen
Noorderbaan 38
8256 PR
Biddinghuizen
T 0321-331649
E info@hedibouw.nl
W http://www.hedibouw.nl/
HediBouw
HediBouw
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.8 °C
  • 0.0 mm
  • 12.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top