Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

BAS wint verrassend in Apeldoorn

Maandag 6 maart 2023
BAS wint verrassend in Apeldoorn
Afbeelding ter illustratie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 4 maart vond de wedstrijd tussen Apeldoornse Boys en BAS plaats. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Apeldoornse Boys bovenaan in de competitie en BAS op de vierde plaats. Thuis verloor BAS eerder dit seizoen met 1-3, maar de uitwedstrijd werd winnend afgesloten. Nog voor de rust stond de eindstand van 0-4 al op het bord.

Vanaf het eerste fluitsignaal was het duidelijk dat beide teams gebrand waren op de overwinning. Gerwin Schaap van BAS creëerde al snel een goede kans voor zijn team, maar zijn voorzet bereikte net niet de voeten van Bas van Luenen die voor de goal stond. BAS drukte door en wist dan ook als eerste het net te vinden. Een soloactie van David van Dijk van achteruit leidde tot een doelpunt van Gerwin Schaap vanaf de 16-meterlijn.

Score loopt op
BAS ging door en zag korte tijd na de openingstreffer een corner van Martin Wubs leiden tot een doelpunt van Yuri van den Dikkenburg: 0-2. Andermaal hoefde niet lang te worden gewacht op een treffer. Apeldoornse Boys probeerde achterin uit te spelen, maar een fout leidde tot een derde doelpunt voor BAS. Gerwin Schaap kreeg de bal en speelde hem naar rechts waar Yuri van den Dikkenburg volledig vrij en voor de keeper liep. BAS bleef de druk op Apeldoornse Boys houden en creëerde nog meer kansen. Een mooie voorzet van Leander Touw belandde bij Luca Schaap die de bal netjes achter de keeper werkte en zo de score op 0-4 bracht.

Na de rust kwam Thomas in het veld voor Tijmen en bleef BAS op zoek naar meer doelpunten. Een kopbal van Bas kwam bij Yuri terecht, maar zijn schot ging net voorlangs. Apeldoornse Boys probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar een schot van hun spits ging via de handen van Ronald naast het doel. BAS wisselde nog een aantal keren zodat ook andere spelers speelminuten kregen. Gescoord werd er niet meer.

De stand na zaterdag

1Apeldoornse Boys 11330
2VEVO 11329
3't Harde 11429
4BAS 11428
5SEH 11427
6Hulshorst 11424
7WZC Wapenveld 11423
8De Veluwse Boys 11417
9Prins Bernhard 11413
10EZC '84 1147
11Noord Veluwe Boys 1145
12ZVV '56 1145


Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Voetbal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Voetbal - BAS 1
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.5 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top