Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Weekendafsluiting A6 Ketelbrug

Dinsdag 28 maart 2023
Weekendafsluiting A6 Ketelbrug
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wie dit weekend van plan was naar Noord-Nederland te rijden via de A6, zal via een andere route moeten rijden. De Ketelburg is van vrijdag 31 maart tot zondag 2 april afgesloten vanwege inspecties aan het wegdek. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingen en extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

De afsluitingen en omleidingen vinden plaats vanaf vrijdag 31 maart om 20.00 uur tot zondag 2 april om 19.00 uur tussen Lelystad en Urk, in de richting van Emmeloord. Hierbij zijn de A6 vanaf Lelystad-Noord (11) tot Urk (13), oprit Lelystad-Noord (11), oprit Swifterbant (12), afrit Urk (13), verzorgingsplaats Oeverwal en de Ketelmeerweg over de Ketelbrug in beide richtingen afgesloten.

Het verkeer wordt omgeleid via afrit Lelystad-Noord (11), de N307, N50 en de N352 om bij oprit Urk (13) de A6 weer op te gaan.

Inspectie
De werkzaamheden aan de Ketelbrug omvatten een inspectie van het asfalt en het brugdek. Rijkswaterstaat controleert de staat van de infrastructuur regelmatig om te bepalen wanneer onderhoud nodig is. Eerder dit jaar, van 30 januari tot 1 februari 2023, is ook een inspectie aan de Ketelbrug uitgevoerd. Tijdens deze inspectie zijn op meerdere locaties in het asfalt boringen gedaan. Na analyse van de resultaten is besloten om enkele van de locaties verder te onderzoeken.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 1.8 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top