Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Koningscross bij jubilerende Flintstones in voorbereiding

Maandag 3 april 2023
Koningscross bij jubilerende Flintstones in voorbereiding
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 27 april keert de jaarlijkse Koningscross terug. Het is weer tijd voor ronkende motoren, snelle inhaalacties en verbrand rubber op het Van Werven circuit in Biddinghuizen. Zullen de lokale rijders de prijzen meenemen of gaan de bekers mee naar één van de vele teams van buiten de polder?

Heel de winter wordt er hard gewerkt om de auto's in topconditie te krijgen, zodat er ook dit jaar weer ongekend hoge snelheden gehaald kunnen worden op de harde kleibaan in Biddinghuizen. De concurrentie is groot. Nadia Zoutendijk heeft dit jaar de eer om haar Polderkampioenschap te verdedigen met een snelle Alfa Romeo in de damesklasse t/m 1800cc.

In totaal verschijnen 260 coureurs vanuit het hele land aan de start. Alle klassen zitten zo goed als vol. "De autocross wordt gekenmerkt door een dag vol gezelligheid en mooie sportieve races", aldus De Flintstones.

Finales rond 17.00 uur
De catering zal net als voorgaande jaren verzorgd worden door Jan de Vries. De kleine crossers kunnen zich uitleven op een springkussen. "Kortom een gezellig dagje uit voor de hele familie", schrijft De Flintstones. De koningscross gaat van start om 10.00 uur en de finales worden rond 17.00 uur gereden.

50 jaar ACV de Flintstones
Dit jaar viert ACV de Flintstones ook haar 50-jarig jubileum met een speciale jubileumcross. Voor de rijders zal het weekend beginnen op vrijdag 16 juni en het publiek is welkom tijdens de autocross op zaterdag 17 juni. Het weekend wordt afgesloten met het rijden van de polderronde in het donker en een groot tentfeest met een leuke feestband.

Kijk voor meer informatie op: https://www.deflintstones.nl


Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.5 °C
  • 11.0 mm
  • 16.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top