Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Ontdek het boerenleven op de Campina Open Boerderijdagen

Maandag 24 april 2023
Ontdek het boerenleven op de Campina Open Boerderijdagen
Foto: Campina Open Boerderijdagen

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 19 en maandag 29 mei openen circa 75 boerderijen door heel Nederland hun deuren voor het publiek tijdens de Campina Open Boerderijdagen. De toegang is gratis en bezoekers kunnen aan de hand van speelse en educatieve activiteiten kennismaken met het boerenleven en zien hoe Campina-producten worden geproduceerd. Eén van de deelnemende boerderijen is Familie Boer de Reus, Oldebroekerweg 2, Biddinghuizen.

Dit jaar is het de zestiende keer dat boerenfamilies hun erf openstellen voor publiek. Er zijn verschillende leuke activiteiten te doen voor jong en oud, zoals een boerderijrondleiding, windmolen vouwen, blind proeven, schminken en boerderijbingo.

Familie Boer de Reus is een familiebedrijf dat gebouwd is in 1970 en waar nu de derde generatie uit hun familie in het bedrijf werkt. Het is een gangbaar melkveebedrijf met hoofdzakelijk grasland waar de melkkoeien van eind maart tot eind oktober weiden. Ze hebben op het bedrijf een kleine zuivelruimte voor yoghurt, boter en karnemelk en een boerderijwinkel. Dit jaar doen ze voor de derde keer mee aan de Campina Open Boerderijdag. U kunt deze boerderij vinden aan de Oldebroekerweg 2 in Biddinghuizen.


Campina wil met haar producten bijdragen aan een duurzamere wereld. Zo worden alle Campina-producten geproduceerd met groene stroom die is opgewekt op het boerenerf. Ook spannen Campina-boeren zich in voor biodiversiteit op en rondom het erf. Tijdens de Open Boerderijdagen vertellen de deelnemende boeren meer over hun bedrijf en wat zij doen op het gebied van duurzaamheid.


De deelnemende boerderijen zijn op vrijdag 19 mei en maandag 29 mei open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie en alle deelnemende boerderijen op www.campina.nl/boerderijdagen.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 24.9 °C
  • 0.0 mm
  • 20.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top