Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Opnieuw erop of eronder voor voetballers BAS 1

Dinsdag 16 mei 2023
Opnieuw erop of eronder voor voetballers BAS 1
Foto: ByWilco.nl

BIDDINGHUIZEN - Het eerste elftal van BAS Voetbal staat voor een cruciale wedstrijd aanstaande zaterdag tegen SV Prins Bernhard, de huidige nummer 10 van de ranglijst. Met een vijfde plek op de ranglijst heeft BAS 37 punten behaald en is het in een spannende strijd verwikkeld om klassebehoud in de vierde klasse veilig te stellen.

Bij een overwinning op Prins Bernhard zou BAS 40 punten behalen en daarmee veilig zijn voor klassebehoud. In geval van verlies zouden de punten onveranderd blijven op 37, terwijl een gelijkspel BAS op 38 punten zou brengen. Zowel bij winst als bij een gelijkspel zou BAS in principe veilig zijn en volgend seizoen opnieuw in de vierde klasse kunnen spelen. Daarentegen zou een nederlaag de degradatiekansen vergroten, waarbij de uitslagen van de andere wedstrijden op deze beslissende competitiedag van cruciaal belang zouden zijn.

Het bestuur van BAS Voetbal roept dan ook iedereen op om massaal langs de zijlijn van het hoofdveld te staan en de spelers van BAS luidkeels aan te moedigen.

De aftrap van deze belangrijke wedstrijd vindt plaats op zaterdag 20 mei om 14.30 uur op Sportpark de Schelp in Biddinghuizen.

Redactie BHZNet.nl

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.6 °C
  • 0.0 mm
  • 17.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top