Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Opwekking volgend jaar mogelijk nog groter

Dinsdag 30 mei 2023
Opwekking volgend jaar mogelijk nog groter
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De 53e Pinksterconferentie van Opwekking trok afgelopen weekeinde ongeveer 60.000 bezoekers. Daarnaast werd de conferentie online gevolgd via www.digitalepinksterconferentie.nl door ongeveer 330.000 mensen. Aan Omroep Flevoland liet algemeen directeur Ruben Flach weten volgend jaar mogelijk nog groter te gaan.

Eén van de hoogtepunten van de conferentie was de door de band InSalvation geleide zondagse sing-in, die meer dan 50.000 deelnemers trok. Het evenement haalde het voorgenomen doel van 1 miljoen euro op voor donaties, een prestatie die volgens algemeen directeur Ruben Flach met dankbaarheid werd ontvangen.

Bezoekers konden deelnemen aan programma's op verschillende terreinen, waaronder het jongerenterrein, Teenzone en Kinderplein. Dit jaar werd voor het eerst hetzelfde thema gebruikt in alle programma's. Flach merkte op dat velen voor de eerste keer of opnieuw een ontmoeting met Jezus hadden en raakten aangeraakt door de Heilige Geest.

CD uitgebracht
Tijdens het evenement werd de nieuwe Opwekking CD 47 uitgebracht, met dertien liederen van het afgelopen jaar. Een nieuw onderdeel van de conferentie was een seminartent voor leiderschapsontwikkeling, die het hele weekend actief invulling gaf aan het thema leiderschap.

Terugkijken
Het platform www.digitalepinksterconferentie.nl blijft – voor het gratis terugkijken van diensten, en een groot deel van de seminars – nog beschikbaar tot 1 september 2023.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Opwekking
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 23.5 °C
  • 0.0 mm
  • 19.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top