Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen

Maandag 5 juni 2023
Flevosap viert 30-jarig bestaan met actie met Flevolandse prijzen
Foto: Flevosap - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Flevosap uit Biddinghuizen, dat dit jaar 30 jaar bestaat, viert zijn verjaardag op een bijzondere manier. Van juni 2023 tot en met juni 2024 krijgen klanten bij elke aankoop van de jubileumeditie Flevosap Appel een unieke actiecode die hen kans geeft op allerlei prijzen.

De prijzen variëren van weekendovernachtingen bij EuroParcs Zuiderzee tot familietickets voor Walibi Holland, allemaal met een duidelijk Flevolands tintje. De aktiefles Flevosap Appel is al verkrijgbaar bij AH Jan Schuurhuis. Iedere maand kunnen er prijzen worden gewonnen.

Feestje
Op het etiket van de jubileumeditie is een QR-code te vinden, die klanten naar een speciale webpagina leidt met meer informatie en de bekendmaking van de winnaars. De actiecode geeft daarnaast ook recht op 30% korting op een toegangskaartje voor attractiepark Walibi Holland. "Wij vinden dat je een feestje niet in je eentje moet vieren", vertelt marketingmanager Jorn de Beer. "Daarom nodigen we op deze manier heel Nederland uit op ons Flevolandse feestje".

Directeur Wyno Vermeulen met zijn ouders ouders Rob en Lies Vermeulen (Foto: Flevosap)

Trots
Duurzaamheid en lokale samenwerkingen spelen een belangrijke rol in het feestjaar. De Beer benadrukt de trots op Flevoland, en hoe de provincie een koploper is op het gebied van windenergie en duurzaam ondernemen. Daarom heeft Flevosap ervoor gekozen om samen te werken met lokale ondernemers voor de jubileumprijzen.

Flevosap Appel jubileumeditie (Foto: Flevosap)

Pionier in Nederland
Flevosap was pionier met natuurtroebel appelsap en werd al snel populair, zo vertelt eigenaar Wyno Vermeulen: "Mijn ouders Rob en Lies Vermeulen hadden een zogeheten venterij: met totaal acht busjes bezorgden ze in de polder aan huis appels, aardappels en groente van eigen grond. In Zwitserland maakten ze kennis met natuurtroebel appelsap en zagen direct een kans om ook de lekkere smaak van hun niet helemaal 'perfecte' appeltjes op een waardevolle manier te benutten. Volledig onbewerkt, dus zonder toegevoegde suikers.

Kijk voor meer informatie op https://30jaar.flevosap.nl/

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Landbouwberichten
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top