Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Defqon.1 van start

Vrijdag 23 juni 2023
Defqon.1 van start
Foto: Bezoekers BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Met 'The Opening Ceremony' met Phuture Noize is vanmiddag om 13.00 uur hardstyle festival Defqon.1 van start gegaan. Daarmee is ook het decor van het hoofdpodium RED, officeel onthuld aan de bezoekers. De eerste indruk van de mainstage volgens één van de bezoekers: "Indrukwekkend, zo groot. Er zit zoveel licht, laser en vuurwerk in verwerkt, dat wordt fantastisch vanavond".

Traditioneel sluit iedere avond het hoofdpdium af met een indrukwekkende show van licht, geluid en special effects. Vanavond gebeurt dat rond de klok van half elf met 'The Spotlight' (with Rebellion). De organisatie heeft zich extra voorbereid, want gisteravond werden de lichten bij het hoofdpodium nog getest. Hoe het terrein eruitziet, wordt voorafgaand aan het weekend angstvallig geheim gehouden, zelfs op straffe van boetes. Dit om de verassing voor de bezoekers zo groot mogelijk te maken.

Donderdagavond

Donderdagavond

Silent Disco
Het festival ging al op donderdag van start voor bezitters van weekendkaarten. Om 12.00 uur openden de campings (dus stonden er al sinds 's ochtends lange files) en de eerste muziek schalde al vanaf 14.00 uur, onder andere nabij de ingang. Vanaf 18.00 uur gingen een aantal tenten open en draaiden er DJ's waaronder Outsiders, MJAY, Headhunterz en Spitnoise. De geluidsvergunning liep maar tot 23.00 uur, dus gingen vanaf dan op drie podia silent disco's van start, zoals ook andere festivals waaronder Lowlands slim deze eerste avond al benutten. Bezoekers konden tot 3.00 uur blijven dansen.

Het hoofdpodium kort voor de opening

D-Block & S-te-fan op RED
Vandaag is het festival sinds 11.00 uur van start, met dus de officiële opening om één uur. Defqon.1 is in de jaren uitgegroeid tot een festival met maarliefst elf podia. Onder andere optredens van Outsiders, Da tweekaz en D-Block & S-te-fan (alledrie op het hoofdpodium) staan vandaag op het programma en brengen de hardstylefans uit binnen- en buitenland in beweging.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.6 °C
  • 0.0 mm
  • 14.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top