Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Vlaanderen maakt kennis met Biddinghuizen

Maandag 3 juli 2023
Vlaanderen maakt kennis met Biddinghuizen
Foto: Maris Sonores

BIDDINGHUIZEN - Op 21 mei ging het concertstuk The Flood in première tijdens een concert van Maris Sonores. Het stuk is gecomponeerd in opdracht van Maris Sonores ter gelegenheid van haar 55-jarig bestaan. Nu is bekend geworden dat bij de VLAMO Open Fanfarekampioenschappen in 2024 The Flood een verplicht stuk is geworden voor orkesten in de Eerste Afdeling.

Dit houdt in dat elke fanfare in de Eerste Afdeling die mee doet dit stuk moet spelen naast een stuk die zij zelf uitkiezen. De VLAMO is de Vlaamse AmateurMuziek Organisatie.

The Flood is een concertstuk gecomponeerd in opdracht van Maris Sonores ter gelegenheid van haar 55-jarig bestaan. Filip Ceunen heeft het stuk geschreven met de geschiedenis van Biddinghuizen in gedachten. Doordat de VLAMO The Flood nu als verplicht stuk heeft uitgekozen betekent dat de geschiedenis van Biddinghuizen ook in België, het thuisland van Filip, bekend wordt.

Zomeravondconcerten
Mocht u Maris Sonores willen horen spelen? Dat kan op maandagavond 17 juli tijdens de Zomeravondconcerten. Om 19.00 start Starters Maris Sonores (SMS) op het grasveld bij de Cultuursingel/Weidehof waarna het grote orkest het overneemt. Een tweede kans is er om 20.15 op het grasveld bij de Klaversingel / Uitloper.

Maris Sonores


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.4 °C
  • 0.0 mm
  • 7.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top