Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Extra aanvraagronde voor Fonds Leefbaar Platteland

Woensdag 2 augustus 2023
Extra aanvraagronde voor Fonds Leefbaar Platteland
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het Fonds Leefbaar Platteland van provincie Flevoland kondigt een extra aanvraagronde aan. Inwoners, stichtingen en verenigingen hebben nu tot en met 15 oktober de tijd om subsidie aan te vragen, waar de oorspronkelijke deadline nog 31 juli was. Door de grote belangstelling voor de subsidieregeling en het nog beschikbare budget, is er een extra aanvraagronde toegevoegd.

Van idee naar subsidieaanvraag
Hulp nodig bij het aanvragen van subsidie? Lique Hafkamp is projectcoördinator van het Fonds Leefbaar Platteland. Zij begeleidt mensen in het proces van idee tot en met het indienen van een subsidieaanvraag. Initiatiefnemers kunnen voor maximaal de helft van de totale kosten van hun idee subsidie krijgen. De subsidie is minimaal € 5.000,- en maximaal € 50.000,-. "Ik help initiatiefnemers met een idee graag om van hun idee een goede subsidieaanvraag te maken." aldus Lique.

Voorbeelden van succesvolle projecten, waarbij inwoners betrokken zijn bij het idee, de uitvoering en de realisatie van het initiatief, zijn onder andere het opknappen van een speeltuin op Urk, het opvoeren van een openluchtvoorstelling in Zeewolde, het aanleggen van een trimroute / beweegbos in Biddinghuizen

Aanvragen
Heeft u een idee dat bijdraagt aan de toekomst van het platteland van Flevoland? U kunt tot en met 15 oktober 2023 uw idee indienen bij het Fonds Leefbaar Platteland. Voor hulp bij het indienen van uw idee kunt u contact opnemen met projectcoördinator Lique Hafkamp via 06 - 5017 8747 of leefbaarplatteland@flevoland.nl. Tussen 29 augustus en 27 september 2023 organiseert zij ook wekelijks spreekuren. Aanmelden hiervoor kan via de website van het fonds.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Beweegbos
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek Provincie Flevoland
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.0 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top