Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

€190 miljoen beschikbaar voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed

Donderdag 10 augustus 2023
€190 miljoen beschikbaar voor verduurzamen maatschappelijk vastgoed
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De Provincie Flevoland heeft aangekondigd dat er een nieuwe ronde van de subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed (DUMAVA) zal plaatsvinden. Deze regeling, die op 18 september 2023 opengaat, biedt financiële steun aan eigenaren van maatschappelijk vastgoed die hun panden willen verduurzamen.

Het gaat hierbij om eigenaren van scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen, dorpshuizen, religieuze gebouwen en rijksmonumenten. Na een overweldigende interesse in oktober 2022, waarbij veel vastgoedeigenaren zich aanmeldden voor de subsidie, wordt er in deze nieuwe ronde (landelijk) €190 miljoen beschikbaar gesteld.

Eerdere aanvragers
Degenen die eerder een aanvraag hebben ingediend maar geen subsidie hebben ontvangen, worden aangemoedigd om opnieuw een aanvraag in te dienen, mits ze voldoen aan de gestelde voorwaarden. Belangrijk om te weten is dat men pas kan beginnen met verduurzamen nádat de subsidieaanvraag is ingediend.

Daarnaast is de subsidie specifiek bedoeld voor zorgverleners zoals tandartsen, huisartsen en verpleeg- of verzorgingshuizen die over een SBI-code beschikken die vermeld staat op de 'SBI-codes DUMAVA'-lijst. Deze lijst is te raadplegen op de website van het RVO.

Hulp nodig
Voor diegenen die hulp nodig hebben bij hun subsidieaanvraag biedt de Provincie Flevoland ondersteuning in de voorbereiding. Vragen en verdere informatie over de regeling zijn te verkrijgen via ontzorgingvastgoed@flevoland.nl of op de website van het RVO.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Provincie Flevoland
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.6 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top