Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Sleepbotenfestival 2023 succesvol

Dinsdag 29 augustus 2023
Sleepbotenfestival 2023 succesvol
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Het Sleepbotenfestival van 2023 in Biddinghuizen is tot een einde gekomen, en de organisatoren en deelnemers kijken terug op een geslaagde editie. Het evenement, dat weer tal van activiteiten voor jong en oud bood, kon rekenen op een prima opkomst.

Ook dit jaar was er de verkiezing van de "Sleepboot van het jaar", die werd gewonnen door de Zeelandia. De jury had een moeilijke taak, gezien het grote aantal deelnemende boten, elk met hun eigen unieke kenmerken. Daarnaast waren er diverse optredens van Shantykoren en konden kinderen zich uitleven op springkussens. Demonstraties van de vaargroep trokken eveneens veel bekijks.

Trekwedstrijden en Entertainment
Er waren ook trekwedstrijden waarin opduwers en sleepboten hun kracht konden meten. Een speciale klok gaf daarbij de exacte trekkracht weer. De muzikale afsluiting van de dag werd verzorgd door DJ Raoel, die voor een uitgelaten sfeer zorgde tijdens de feestavond.


Dank aan Sponsoren en Vrijwilligers
Het evenement werd mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en de financiële steun van lokale sponsoren. "We hebben als vrijwilligers genoten. Het is altijd een uitdaging om de plannen op papier in de realiteit tot uitvoering te brengen, en gelukkig was dit jaar wederom een schot in de roos," aldus Teun van Beek, een van de organisatoren.

Contact en Toekomstige Edities
De organisatie staat open voor nieuwe ideeën en nodigt iedereen uit om contact op te nemen via diverse kanalen, waaronder Facebook en hun website www.ijsvogel.net, voor suggesties voor toekomstige edities van dit inmiddels traditionele Biddinghuizer evenement.

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.7 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top