Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Dit is een artikel van abonnement-zonder-toestel.nl

Welke providers bieden maandelijks opzegbare mobiele abonnementen aan?

Vrijdag 22 september 2023
Welke providers bieden maandelijks opzegbare mobiele abonnementen aan?
Foto: unsplash - rechtenvrij

Dit is een artikel van abonnement-zonder-toestel.nl

Ben je op zoek naar een mobiel abonnement, zonder dat je er meteen een jaar of langer aan vast zit? Dan is het maandelijks opzegbare mobiele abonnement een uitkomst. Er zijn verschillende providers die dit type abonnement aanbieden. Bij zo'n abonnement heb je een maand opzegtermijn en kun je op ieder moment van de maand opzeggen. Een dergelijk abonnement is altijd sim only. Je krijgt dus alleen een simkaart toegestuurd of kunt in sommige gevallen gebruikmaken van eSIM. Daarom moet je zelf een toestel regelen, of al hebben, bij zo'n mobiel abonnement.

Providers die maandelijks opzegbare abonnementen aanbieden
Een maandelijks opzegbaar mobiel telefoonabonnement is een uitkomst als je geen langdurige contracten met een mobiele aanbieder wilt afsluiten. Handig als je zit te wachten op een nieuw abonnement met mobiele telefoon. Of als je niet zeker weet of je provider ook op je nieuwe adres wel een goede dekking heeft. Valt het bereik tegen of geeft de klantenservice niet thuis? Dan kun je zo weer opzeggen en kiezen voor een andere provider. We hebben een overzicht gemaakt van een aantal providers die een maandelijks opzegbaar telefoonabonnement aanbieden.

Youfone
Youfone is een kleinere provider en biedt flexibele en maandelijks opzegbare abonnementen aan. Deze abonnementen zijn volledig sim only, net als bij alle andere providers die zo'n abonnement aanbieden. Youfone maakt gebruik van het netwerk van KPN en biedt verschillende bundels aan, die je eventueel ook internationaal kunt gebruiken. Doordat de provider gebruikmaakt van het betrouwbare netwerk van KPN, heb je de beschikking over goede dekking en internetsnelheid.

Simyo
Simyo is eveneens een kleinere provider die gebruikmaakt van het netwerk van KPN. Deze kleinere provider is jarenlang gekroond tot beste provider van Nederland. Bij Simyo hoef je geen ingewikkelde bundels of regels te verwachten. De provider is behoorlijk transparant en heeft vaak leuke extra's en kortingen. Daardoor is een maandelijks opzegbaar abonnement bij Simyo afsluiten erg eenvoudig. Bovendien kun je aan de hand van de app je verbruik in de gaten houden en eventueel je abonnement aanpassen. Heb je ook KPN op je adres? Dan kun je een mooie klantenkorting verwachten.

Ben
Ben is ook een kleinere provider die maandelijks opzegbare mobiele abonnementen zonder toestel aanbiedt en gebruikmaakt van het snelle en betrouwbare netwerk van T-Mobile. T-Mobile is één van de providers met de beste landelijke dekkingen van Nederland. Bovendien maakt Ben het net als andere providers mogelijk om via een 4G-verbinding te internetten. Verder kun je kiezen uit verschillende databundels en belminuten en heb je de mogelijkheid dit maandelijks aan te passen. Je kunt eventueel ook een bundel voor gebruik binnen de EU afsluiten, zonder dat je daarvoor extra betaalt.

KPN
Eén van de grote verrassingen in dit lijstje is KPN. Waar je bij T-Mobile en Vodafone alleen maar een eenjarig of tweejarig contract kunt afsluiten, is KPN een stuk flexibeler. Odido biedt wel maandelijks opzegbare abonnementen (zonder toestel) aan zakelijke klanten, maar niet aan particulieren. KPN doet dat wel. Dit bedrijf is de grootste spelers op gebied van mobiele telefonie in Nederland. Je profiteert van een zeer betrouwbaar netwerk en een uitstekende dekking. Bovendien kun je gebruikmaken van nieuwe snufjes die de kleinere providers nog niet hebben. Bij KPN kun je onder meer kiezen tussen verschillende databundels en belopties en krijg je korting als je ook vast internet op hetzelfde adres neemt.

Hollandsnieuwe
Als je op zoek bent naar een kleinere provider die geen gebruikmaakt van het netwerk van KPN of T-Mobile, is Hollandsnieuwe het overwegen waard. Deze provider maakt gebruik van het netwerk van Vodafone. Bij deze provider kun je eenvoudig een maandelijks opzegbaar abonnement afsluiten. De provider is zeer voordelig als je kiest voor een combinatie van data, belminuten en sms'jes. Deze bundels kun je zelf samenstellen. Doordat de provider gebruikmaakt van het Vodafone-netwerk, heb je en goede verbinding en dekking. Bovendien heeft hollandsnieuwe een handige app waarmee je precies je verbruik van bijvoorbeeld belminuten en MB's kunt volgen. Daarnaast kun je met de app ook meteen je bundels aanpassen.

Andere providers
Dit is nog maar een greep van de mobiele aanbieders die een maandelijks opzegbaar telefoonabonnement aanbieden. Er zijn er dus nog wel meer. Om deze reden doe je er goed aan de aanbieders met elkaar te vergelijken via een vergelijker voor maandelijks opzegbare mobiele abonnementen zonder toestel. Zo zijn bijvoorbeeld de Sim Only providers Lebara en Budget Mobiel niet meegenomen in dit overzicht, maar bieden de providers deze mogelijkheid wel aan.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.2 °C
  • 0.0 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top