Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Dit is een artikel van goedkoopste-telefoonabonnementen.nl

Op zoek naar een nieuwe Nokia telefoon? Dit zijn je opties

Donderdag 28 september 2023
Op zoek naar een nieuwe Nokia telefoon? Dit zijn je opties
Foto: unsplash - rechtenvrij

Dit is een artikel van goedkoopste-telefoonabonnementen.nl

Vroeger had iedereen er één; een Nokia telefoon. Tegenwoordig is dit telefoonmerk niet meer zo populair als vroeger. Met name merken als Apple en Samsung hebben de koppositie van het ooit zo populaire Nokia overgenomen. Het van oorsprong Finse merk is zelfs een paar keer van eigenaar gewisseld. Maar toch maakt de fabrikant nog steeds telefoons. En net als vroeger zijn deze modellen heel betaalbaar. Er zijn dus zeker redenen om een nieuwe Nokia telefoon te overwegen.

Handige Nokia telefoons voor een kleine beurs
De telefoons van Nokia zijn vooral ontwikkeld voor mensen met een relatief kleine portemonnee. Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon en niet al te veel te besteden hebt, is de kans groot dat je bij Nokia uitkomt. Zo vind je zelfs nog de ouderwetse klaptelefoon in het aanbod van deze fabrikant. En ook het vlaggenschiptoestel is heel betaalbaar. Wat zijn je opties als je een goedkoop telefoonabonnement met Nokia toestel wilt?

Nokia 2660 Flip
Heb je heimwee naar een telefoon die je nog gewoon dicht kunt klappen zonder al te veel poespas? Dan kom je al snel bij de Nokia 2660 Flip uit. Deze telefoon geeft je de mogelijkheid om te bellen, te sms'en en om foto's te maken. De telefoon heeft zelfs een zaklamp en ingebouwde FM-radio. Verder krijg je geen vervelende meldingen die je alleen maar afleiden en loopt je batterij daardoor niet snel leeg. Als je niets met sociale media hebt en graag retrofoto's maakt, is dit model een uitkomst. Het handige is dat deze telefoon gecombineerd wordt met luide geluidsinstellingen voor een goede belkwaliteit. Daardoor kun je de telefoon ook met een gehoorapparaat gebruiken.

De Nokia 2660 Flip is ook te verkrijgen in combinatie met een abonnement. Je kunt bijvoorbeeld bij Ben, Hollandsnieuwe, Lebara, Tele2, T-Mobile, Vodafone, KPN en Simyo dit toestel aanschaffen voor onder de 20 euro per maand. De kosten van het nieuwe toestel worden dan verrekend in een zogeheten toestelbundel, waarbij je maandelijks afbetaalt op de telefoon. De bijhorende bundels verschillen wel per provider.

Nokia XR21 met abonnement
Nokia brengt gelukkig ook nog steeds smartphones uit. Zo heeft Nokia in Nederland de Nokia XR21 uitgebracht. Dit toestel is alleen verkrijgbaar in het zwart en is water- en stofbestending. Het toestel wordt geprezen om zijn lange accuduur van twee dagen zonder opladen. Daarnaast heb je de beschikking over Android 12, maar nog steeds niet over Android 13 of Android 14. Deze smartphone kan gelukkig goed tegen een stootje en heeft 6 GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslagruimte en ondersteuning voor het welbekende snelladen; een tool die steeds meer aan populariteit heeft gewonnen de laatste jaren. Het scherm is 6,49 inch groot. Verder heeft het toestel een camera van 64 megapixel voor normale foto's en 8 megapixel voor wijdere foto's. Ook heel handig dus, als goede foto's maken een belangrijke reden vormt om een smartphone te kopen.

Dit toestel heeft wel een heel ander prijskaartje dan de Nokia 2660 Flip. Je kunt dit toestel met abonnement kopen bij Hollandsnieuwe en BEN voor rond de 30 euro aan maandelijkse kosten voor het toestel, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Nokia Magic Max op komst?
Wil je echt een high-end smartphone van Nokia die zich kan meten met een kwalitatieve Samsung of iPhone? Dan zou je kunnen wachten op de Nokia Magic Max. Het gaat hier tot nu toe alleen nog om een wild gerucht. Of het toestel echt uitkomt, is nog maar de vraag. Maar als de geruchten kloppen, wordt het een smartphone met flinke specificaties. Zo zou het toestel een razendsnelle Snapdragon 8 Gen 2-chip van Qualcomm krijgen, met 8 tot en met 16 GB werkgeheugen en tot wel 512GB opslagruimte. De smartphone zou een 6,7 inch groot scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz kunnen krijgen. Ook de camera's zouden tot wel 200 megapixel vast kunnen leggen. Zo'n toestel zou dan ongeveer 600 euro moeten kosten. Maar of het toestel echt wordt geïntroduceerd of dat het helaas bij een gerucht blijft, is nog maar de vraag.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.3 °C
  • 6.0 mm
  • 19.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top