Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Dit is een artikel van kerstpakkettenplaza.nl

Zo zet jij je medewerkers in het zonnetje

Dinsdag 10 oktober 2023
Zo zet jij je medewerkers in het zonnetje
Foto: Pexels / Leeloo Thefirst - rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van kerstpakkettenplaza.nl

Als werkgever is er niets zo belangrijk als het hebben van werknemers die zich prettig en vooral ook gewaardeerd voelen. Je werknemers zijn immers het hard van het bedrijf en zonder hen ben je natuurlijk helemaal nergens. Naast ze iedere maand keurig het salaris op tijd over te maken, is het ook belangrijk meermaals per jaar je blijk van waardering te uiten, niet alleen door ze te vertellen hoe blij je met ze bent, maar ze ook eens in het zonnetje te zetten.

Dit kan relatief eenvoudig en is voor de meeste werknemers vaak het gebaar veel belangrijker dan hetgeen wat ze krijgen. Omdat lang niet alle werkgevers dit doen en ze het vaak ook ontbreken aan inspiratie, hebben wij een aantal tips voor je.

Een kleine attentie tijdens de verjaardag
Het uitdraaien van een lijstje met de verjaardagen van je werknemers is natuurlijk in de huidige tijd met een druk op de knop geregeld. Om te laten zien dat je om je medewerkers geeft, is het leuk om even stil te staan bij hun verjaardag. Nu hoef je ze echt niet een enorm cadeau te geven, maar bijvoorbeeld een persoonlijk kaartje met een bos bloemen of in het geval van de mannelijke collega's, een pakket speciaal bier of flesje wijn, zorgt er vaak voor dat medewerkers zich enorm gewaardeerd voelen.

Sta extra stil bij de feestdagen
De feestdagen zijn ieder jaar weer de tijd dat alle werkgevers een kerstpakket uitdelen aan de werknemers. Dit omdat ze zich het hele jaar hebben ingezet en natuurlijk ook om te laten zien hoe blij ze met ze zijn. Toch zien we nog te vaak dat het uitreiken van een kerstpakket op een wat onpersoonlijke wijze gaat, vooral wanneer het om grote bedrijven gaat. Wat je ziet, is dat de kerstpakketten vaak bij de manager op kantoor staan en daar kunnen worden opgehaald. Hoe leuk zou het zijn om hier iets speciaals van te maken. Zo zijn enkele kerstpakket ideeën bijvoorbeeld om naast het pakket zelf, een handgeschreven boodschap mee te geven, zodat je net even dat beetje extra doet. Ook het organische van een kerstborrel waarbij je als werkgever persoonlijk iedereen kunt bedanken doet het altijd goed.

Organiseer regelmatig een borrel
Het organiseren van een borrel is de perfecte manier om te laten zien hoe belangrijk je werknemers voor je zijn. Dit hoeft natuurlijk niet iedere maand, maar bijvoorbeeld 2 of 3 keer per jaar is ontzettend leuk. Een goed moment om dit te doen, is tijdens het uitreiken van de kerstpakketten. De afdeling marketing, die vaak ook verantwoordelijk is voor het samenstellen en bestellen van de kerstpakketten, kan dit perfect combineren met het op een leuke manier uitreiken ervan. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld de werkgever in een kerstmannenpak te hijsen, om vervolgens de kerstpakketten uit te laten delen aan het personeel. Om het extra gezellig te maken zorg je voor een hapje en een drankje en mogen de oliebollen en glühwein uiteraard ook niet ontbreken.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.2 °C
  • 0.2 mm
  • 17.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top