Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Stichting de IJsvogel kijkt terug op geslaagde feestweek

Donderdag 12 oktober 2023
Stichting de IJsvogel kijkt terug op geslaagde feestweek
Foto: Biddinghuizen Foto

BIDDINGHUIZEN - Stichting de IJsvogel kijkt terug op een geslaagde feestweek, die georganiseerd werd vanwege het 60-jarig bestaan van Biddinghuizen. Dit jaar werd de feestweek grootschaliger aangepakt vergeleken met voorgaande edities, met tal van activiteiten.

De feestweek trapte af met 'Biddinghuizen in beweging', gevolgd door 'Biddinghuizen 60 jaar live', welke dagelijks werd uitgezonden via een livestream voor zowel de aanwezigen in de tent als de thuisblijvers. Op woensdagmiddag was er een oud-Hollandse spelletjesmiddag, inclusief een poppenkast waar zowel jong als oud van genoten. Woensdagavond stond in het teken van 'Biddinghuizen Goes Live', een evenement mede georganiseerd met De Kans, dat dankzij de grote belangstelling extra stoelen vereiste.


Donderdag werd 'Heel Biddinghuizen bakt cup cakes' gehouden. Het beoordelen van de baksels bleek een uitdaging voor de jury, wat resulteerde in twee eerste prijzen. Donderdagmiddag was er een besloten bijeenkomst van de Zonnebloem, gevolgd door een verenigingenmarkt in de avond, waar lokale verenigingen zich konden presenteren.

Vrijdag was gereserveerd voor de dorpslunch, een historische lezing door Dhr. Schmidt en de crewavond om vrijwilligers te bedanken. De dorpslunch was een groot succes, met een volle tent en zelfs enkele teleurgestelde dorpsbewoners vanwege de maximale capaciteit. Dhr. Schmidt's lezing over de dorpsgeschiedenis werd versterkt door de oude foto's die door de tent hingen, en gaf een boeiend overzicht van het verleden en het heden van Biddinghuizen.Zaterdag bood een gevarieerd programma met een braderie, springkussens, een onverwacht bezoek van Radio Kopstoot voor een podcast, medische demonstraties, een hobbybeurs en een rommelmarkt. De dag werd afgesloten met een uitverkochte feestavond, waarbij de laatste tickets aan de deur razendsnel verkocht werden.


De zondag was voor de RPM-marathon, waarbij deelnemers zich konden uitleven op de fiets. De 60-jarige dorpsbewoners werden tijdens de week ook in het zonnetje gezet met een attentie en aandenken aan het jubileum van het dorp. Traditiegetrouw organiseerde de WIBB een interreligieuze bijeenkomst, die goed werd ontvangen. De feestweek werd afgerond met een dorpsmaaltijd, waarvoor het maximumaantal deelnemers zich had aangemeld om te genieten van diverse stamppotten."Als organisatie kunnen wij zeggen dat wij met een zeer goed gevoel terugkijken op deze leuke week, en willen alle bewoners bedanken voor hun komst naar de vele activiteiten in de feestweek. Uiteraard willen wij onze sponsoren, vrijwilligers en de vele partijen welke ons in de afgelopen week op wat voor manier dan ook geholpen hebben bedanken want zonder hun hulp is het voor ons niet mogelijk om deze activiteiten te organiseren. Als afsluiting willen wij u melden dat de organisatie alweer druk bezig is met de editie van 2024 welke gehouden wordt in de eerste week van Juli, wij gaan u beloven dat ook deze weer spectaculair zal zijn." alsus Stichting de IJsvogel.

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Biddinghuizen 60 jaar
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.3 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top