Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Dit is een artikel van autohopper.nl

Roadtrip met vrienden: huur een auto of busje

Vrijdag 3 november 2023
Roadtrip met vrienden: huur een auto of busje
Foto: Pexels / Hannah Nelson- rechtenvrije afbeelding

Dit is een artikel van autohopper.nl

Wie met een groep een korte weekendbreak of vakantie in Europa plant, komt voor het leukste en meest praktische vervoer uit bij een huurauto. Wat is er fijner dan de sleur even achterlaten en met je beste vrienden een heuse roadtrip door dit mooie werelddeel maken? Duitse steden, Vlaamse heerlijkheden, Britse humor, het ligt allemaal zo dichtbij. Maar waarom is een gehuurde auto of bus dan het ideale vervoermiddel?

Gemak van een huurauto: alles is geregeld, kosten zijn duidelijk (en laag)
Voor drie of vier personen huur je een comfortabele personenauto, voor iets grotere groepen een bus. Het werkt heel simpel als je dit voordelig wilt doen: woonachtig in pakweg Rotterdam tik je heel eenvoudig Bus huren rotterdam in en kom je al snel uit bij de verhuurder die het zijn klanten extra naar de zin maakt met duidelijke kosten en voordelige opties. Zo is het rondrijden met reclame op de zijkant een manier om de kosten te drukken. De huurprijs deel je door het aantal deelnemers.

Geen haast en meer zien
Op diezelfde website zie je overigens dat Autohopper 130 vestigingen heeft. Voor inwoners van Biddinghuizen is die in Harderwijk het dichtstbij. Je spreekt af wie waar opgehaald wordt, laadt de weekendtassen in en gaat op pad in het tempo dat bij de sfeer past: op je gemak. Haast past niet bij een roadtrip, spontaniteit wel. Omdat je niet aan vluchttijden gebonden bent, kun je gaan en staan waar je wilt. Je ziet meer dan vanuit het vliegtuig. Die vrijheid is precies waar je naar op zoek bent.

Geen moeilijkheden achteraf
Bij gezamenlijk gebruik van iemands eigen auto is het delen van de brandstofkosten niet helemaal eerlijk. Verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn niet in de benzinekosten verdisconteerd, maar tellen voor sommigen wel mee. Ook die moeilijkheden vermijd je met een gehuurde auto.

Nog minder kosten maken
De bijkomende kosten op luchthavens en stations zijn soms niet leuk meer. Even trakteren op een paar drankjes en broodjes kost je al snel veel geld! Wees slim en neem één of twee koelboxen mee, doe er je eigen proviand in en je houdt geld over voor souvenirs en entreekaartjes voor bezienswaardigheden. Mijd ook de tankstations, want daar betaal je eveneens onnodig veel voor de lekkere trek.

Mobiliteit is ook veel waard
Rondtrekkend per huurauto of -bus zie je niet alleen onderweg meer van de wereld, ook op de plek van bestemming parkeer je lekker dichtbij. Dit komt tevens van pas wanneer er kinderen, senioren en rolstoelgebruikers meereizen. De gehuurde auto zorgt dus voor meer mobiliteit én inclusiviteit.


Bovenstaand bericht is afkomstig van een externe bron en betreft geen redactioneel artikel. BHZNet.nl is niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van dit bericht.

actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.6 °C
  • 8.2 mm
  • 16.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top