0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Kai Verkuyl beklimt Alpe d'Huez voor KWF

Dinsdag 23 januari 2024
Kai Verkuyl beklimt Alpe d'Huez voor KWF
Foto: KWF Kankerbestrijding (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - Op 2 juni 2024 zal Kai Verkuyl uit Biddinghuizen de Alpe d'Huez beklimmen als onderdeel van Flevoland Fietst Tegen Kanker (FFTK). Hij doet dit om geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding. Tot nu toe heeft hij €2100,- opgehaald, maar streeft naar meer donaties.

Persoonlijke drijfveren van Kai
Kai, heeft een persoonlijke motivatie om deel te nemen aan FFTK. Zijn opa overleefde darmkanker, terwijl zijn oma helaas overleed aan lymfeklierkanker. Dit heeft hem geïnspireerd om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Selectieproces en voorbereiding
Uit 21 aanmeldingen van het Perron van het Almere College in Dronten zijn 14 leerlingen geselecteerd voor de fietstocht, waaronder Kai. Zij vertrekken op 31 mei naar Frankrijk voor een week, inclusief trainingsdagen, een bezinningsavond en vrijwilligerswerk.

Steun en aanmoediging
Kai's inspanningen worden ondersteund door zijn familie, waaronder zijn ouders en broertjes. Zelfs zijn vader, die een hekel heeft aan fietsen, zal deelnemen aan de beklimming. De gemeenschap wordt aangemoedigd om Kai te steunen door donaties te doen voor het KWF.

Doneren kan via de speciale actiepagina.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top