Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Feestweek 60-jarig Jubileum Protestantse Gemeente Biddinghuizen

Donderdag 25 januari 2024
Feestweek 60-jarig Jubileum Protestantse Gemeente Biddinghuizen
Foto: De Binding / ByWilco / Wilco Steeneveld - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - In 2023 is er gevierd dat het dorp Biddinghuizen 60 jaar bestond. Na de festiviteiten voor het dorp bestaat in februari de Protestantse Gemeente Biddinghuizen 60 jaar. Rode draad deze week is het thema: Samen op weg naar de toekomst.

Hieronder staat het programmaoverzicht, een week vol met activiteiten voor jong en oud. "We hopen u en jou dan ook bij een of meerdere activiteiten te ontmoeten! De kerk is open voor iedereen." aldus de Protestantse Gemeente.

Vrijdag 9 februari: Feestelijke avond met pubquiz
De jubileumweek gaat van start op vrijdagavond 9 februari om 19.00 uur in de kerkzaal, met een ontvangst inclusief koffie en thee. Om 19.30 uur volgt de officiële opening, voor en door gemeenteleden, waarbij stil wordt gestaan bij dit 60-jarige jubileum en een wordt er een toost uitgebracht.

Aansluitend om 20.15 uur is er een pubquiz. Als de pubquiz niet jouw ding is, ben je van harte welkom om de avond gezellig voort te zetten in de Buurman, onder het genot van een hapje en drankje – "Het eerste drankje is van ons," laat de organisatie weten. De jeugdgroepen van de kerk hebben deze avond een eigen programma en ontvangen daarvoor een uitnodiging.

Pubquiz voor het hele dorp: Aanmelden wel verplicht
De pubquiz staat open voor iedereen in Biddinghuizen, dus nodig gerust buren, familie of vrienden uit om samen een team te vormen. Inschrijving voor de pubquiz is verplicht; stuur een e-mail met vermelding van de teamnaam naar jubileum.pgbiddinghuizen@gmail.com. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen (vanaf 16 jaar).


Zaterdag 10 februari: Koffie met een oortje en muzikaal uur
Zaterdagmiddag is er om 14.30 uur 'koffie met een oortje' daarbij een fotopresentatie van de afgelopen 60 jaar. Vanaf 16.00 uur is er een muzikaal uur met (orgel)muziek en zang. Welkom op ieder moment.

Zondag 11 februari: Jubileumdienst
Zondag om 10.00 uur is er een feestelijke jubileumdienst waarin Mevr. Ineke van Ruler voorgaat. Jan Gooijer op het orgel en Maris Sonores verlenen hun medewerking aan deze dienst. Aansluitend is iedereen van harte welkom om koffie te drinken en elkaar te ontmoeten in De Buurman.

Dinsdag 13 februari: Sing-in
Op deze avond is er van 19.30 tot 20.15 uur een Sing-in samen met het koor 'Zon en Zegen'. Aansluitend is iedereen van harte welkom om koffie te drinken.

Woensdag 14 februari: Koffie met een oortje
Inmiddels vaste prik op de woensdagmiddag, daarom ook in deze jubileumweek "Koffie met een oortje" vanaf 14.30 uur.

Donderdag 15 februari: Thema-avond met ds. Wim Terlouw
Om 19.30 uur is er een thema-avond met ds. Wim Terlouw over het thema "Samen op weg naar de toekomst". Deze avond begint om 19.30 uur, in de kerk.

Vrijdag 16 februari: Verbinding met de Tamarisk
Deze dag is er een programma voor de kinderen van basisschool de Tamarisk, omdat er ook al 60 jaar verbinding is tussen Protestantse Gemeente en protestants-christelijk onderwijs in Biddinghuizen. De kinderen worden uitgenodigd in de kerk en er zullen voor iedere leeftijdscategorie activiteiten te doen zijn.

Podcast-serie
In de jubileumweek wordt ook een podcast-serie uitgezonden met interviews met gemeenteleden en oud-predikanten, deze zal te beluisteren zijn via in ieder geval een link op de website www.pgbiddinghuizen.nl

Aanmelden voor de opening
Aanmelden voor de officiële opening is wenselijk en kan middels de lijsten achterin de kerk, via e-mail naar jubileum.pgbiddinghuizen@gmail.com en voor niet-e-mailbezitters: telefonisch: 06-14 28 74 23.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kerkcentrum De Voorhof
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Protestantse Gemeente Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.1 °C
  • 13.4 mm
  • 17.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top