Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Nieuw bestuur Dorpsbelangen neemt stokje over

Vrijdag 5 april 2024
Nieuw bestuur Dorpsbelangen neemt stokje over
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft een nieuwe bestuurssamenstelling. Deze is tijdens de ALV en Voorjaarsvergadering vastgesteld. Zij nemen vol dankbaarheid het stokje over van Dyane van Bavel en Wilma de Vries. Nieuwe voorzitter Joris Heemskerk: 'We hebben hier een prachtig mooi nieuw team klaar staan om de belangen van het dorp te behartigen.'

Het bestuur wordt naast nieuwe voorzitter Joris Heemskerk en Martijn Veldkamp als penningmeester aangevuld met nieuwe leden Karin van der Walle, secretariaat, en Rob van Woerkom en Marielle Steeneveld, die als algemene bestuursleden bijdragen.
 
Even tot hier
Bij hun afscheid gaven Wilma en Dyane op geheel eigen creatieve en hilarische wijze het stokje over. Zij deden dat met een zelf geschreven tekst én beeld in de stijl van het tv-programma 'Even tot Hier', maar dan Dorpsbelangen in 6 jaar.  Ook wethouder Lazise Hillebregt bedankte de dames namens gemeente Dronten met de woorden: 'Wat is het mooi dat je iets kan doen door jezelf te blijven. Daar zijn jullie het voorbeeld van. Ik heb mij niet alleen als wethouder, maar ook als mens welkom gevoeld in Biddinghuizen nu ik hier tijdelijk woon.'
 
Dank aan Dyane en Wilma
Dat er een Dorpsbelangen is om door te zetten, is niet vanzelfsprekend, meldt Joris in zijn speech. 'En daar wil ik graag Dyane en Wilma voor bedanken. Zij hebben in een hele lastige periode Dorpsbelangen voortgezet.' Zij hebben de belangrijke taak van voorzitter en secretaris op zich genomen. 'Niet omdat ze dat nou per se leuk vonden om te doen, maar omdat het nodig was. Er werd door de situatie van toen een beroep op hen gedaan.' En zij hebben dat niet genegeerd.

Straat als afscheidscadeau
De beide dames hebben op inhoud, maar ook zeker met hun persoonlijkheid, Dorpsbelangen gedragen. 'En de fantastische manier waarop ze dat gedaan hebben heeft ook nieuwe mensen geïnspireerd om zich daarbij aan te sluiten. Voor alles wat jullie gedaan hebben voor Biddinghuizen willen wij jullie bedanken. En voor het dragen van Dorpsbelangen verdienen jullie wat ons betreft minimaal … een eigen straat.' Hierop overhandigde Joris straatnaambordjes aan Wilma en Dyane voor hun waardevolle inzet voor het dorp.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.0 °C
  • 0.6 mm
  • 18.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top