Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Loopgroep Biddinghuizen houdt sponsorloop voor Team Pim&Daan

Donderdag 30 mei 2024
Loopgroep Biddinghuizen houdt sponsorloop voor Team Pim&Daan
Foto: Team Pim & Daan

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 15 juni 2024 organiseert Loopgroep Biddinghuizen een sponsorloop voor Team Pim&Daan, met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. De sponsorloop vindt plaats vanaf het Plein in het centrum van het dorp.

Kinderen kunnen meedoen aan een ronde van 500 meter of 1 kilometer. Voor iedereen vanaf 16 jaar is een ronde van 5 kilometer uitgezet die meerdere keren gelopen mag worden. Ook wandelaars zijn van harte welkom. Kun je niet meelopen, kom dan gezellig naar het Plein om de deelnemers aan te moedigen. De opbrengst van de sponsorloop wordt volledig gedoneerd aan Team Pim&Daan.

Wil je ook een steentje bijdragen aan het goede doel? Kom dan zaterdag 15 juni tussen 10.00 uur en 16.00 uur naar het Plein. De kidsrun start om 10.15 uur. De deelnemers aan de 5 kilometer starten op elk heel uur. Het maakt niet uit hoeveel rondjes je wilt lopen. Meedoen aan de sponsorloop is gratis, maar de deelnemers worden wel gevraagd om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen bij familie, vrienden en kennissen. Jan Scherpenisse, voorzitter Loopgroep Biddinghuizen: 'Wij hopen op een grote opkomst en een hoge opbrengst, zodat we Team Pim&Daan een duwtje in de goede richting kunnen geven bij hun actie voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Samen kunnen we een verschil maken!'

Over het team Pim & Daan
Op 29 en 30 juni gaat een groep sportieve inwoners uit Biddinghuizen de uitdaging aan om in 24 uur 240 km te rennen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het opgehaalde geld gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds met als doel zoveel mogelijk ouders dichtbij hun zieke of zorgintensieve kind te kunnen brengen in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

Team Pim&Daan is vernoemd naar Pim Rommens en Daan de Jong. De families van deze kinderen hebben na de geboorte van hun kinderen in het Ronald McDonald huis in Utrecht en Zwolle verbleven. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. Het team hoopt met hun actie zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds, zodat ook andere ouders deze steun kunnen ontvangen.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie op: https://www.homesportevents.nl/teams/pim-daan-biddinghuizen of volg het team online via Instagram en Facebook: Team Pim en Daan Biddinghuizen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 24.0 °C
  • 0.0 mm
  • 17.7 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top