Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Nieuws uit de rubriek JOP


Adverteerder in de rubriek JOP
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Nieuws uit de rubriek JOP
NLdoet uitgesteld naar laatste weekend mei

NLdoet uitgesteld naar laatste weekend mei

19-01-2021 Het Oranje Fonds stelt NLdoet 2021 met twee en een halve maand uit. Gezien de huidige coronabesmettingscijfers en de verlengde lockdown vindt het Fonds het niet verantwoord om de grootste vrijwilligersactie van Nederland door laten gaan. Dat betekent dat ook de activiteiten in Biddinghuizen worden verplaatst.


Politie gaat extra handhaven op afvaldumpingen bij jongerenontmoetingspunt

Politie gaat extra handhaven op afvaldumpingen bij jongerenontmoetingspunt

15-01-2021 De politie gaat de komende tijd extra goed opletten rondom de Jongeren ontmoetingsplaats (JOP) aan de Sportlaan in Biddinghuizen. De locatie wordt gebruikt als afvaldumpplek, laat de politie op social media weten.


Zeven Biddinghuizer klussen tijdens NLdoet

Zeven Biddinghuizer klussen tijdens NLdoet

26-02-2020 Over iets meer dan twee weken, in het weekend van 13 en 14 maart, wordt de landelijke actie van Het Oranje Fonds 'NLdoet' weer gehouden. Eerder al maakte Dorpsbelangen Biddinghuizen een aantal klussen bekend; de totale teller staat nu op zeven.


Vrijwilligers gezocht voor NLDoet

Vrijwilligers gezocht voor NLDoet

11-03-2019 Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart samen met duizenden organisaties in het land de actie 'NLDoet'; de grootste vrijwilligersactie die in Nederland wordt gehouden. Ook in Biddinghuizen hebben enkele instanties klussen aangemeld voor deze dag. Hiervoor worden vrijwilligers gezocht om die dag te helpen om deze zaken weer netjes in orde te maken.


Jongeren Ontmoetingsplaats gebruikt als vuilstort

Jongeren Ontmoetingsplaats gebruikt als vuilstort

16-11-2017 "Al langere tijd maakt de jeugd van Biddinghuizen naar volle tevredenheid gebruik van de Jeugd Ontmoetingsplaats (JOP) aan de Sportlaan. Maar de laatste tijd treft de jeugd gedumpt afval aan bij de JOP". Dat schrijft Dorpsbelangen Biddinghuizen op haar Facebookpagina.


Nieuwe jongerencontainer geopend

Nieuwe jongerencontainer geopend

11-06-2017 De nieuwe container van jongeren in Biddinghuizen is zaterdagmiddag officieel geopend.


Nieuw onderkomen voor jongeren

Nieuw onderkomen voor jongeren

07-03-2017 Jongeren in Biddinghuizen krijgen een nieuw onderkomen in een opgeknapte zeecontainer. De Jongeren Ontmoetings Plaats aan de Sportlaan wordt vrijdag in gebruik genomen. Ze zaten zonder eigen plek omdat het oude onderkomen twee maanden geleden is afgebrand.


Politie onderzoekt brandstichting en ingegooide ruiten

Politie onderzoekt brandstichting en ingegooide ruiten

16-01-2017 De politie stelt een onderzoek in naar het in brand steken van een jongerenontmoetingsplek in Biddinghuizen. Volgens de politie is hangplek voor jongeren uit het dorp door de brand van afgelopen vrijdag onbruikbaar geworden.


Vandalen houden huis aan Sportlaan

Vandalen houden huis aan Sportlaan

14-01-2017 Vrijdag is de keet aan de Sportlaan in vlammen opgegaan. De ontmoetingsplaats voor jongeren werd vrijwel zeker in brand gestoken. Zaterdag meldde ook BASVoetbal vernielingen: ramen van de kantine zijn ingegooid.


Geslaagd oud- en nieuw feest JOP

Geslaagd oud- en nieuw feest JOP

06-01-2014 Dorpsbelangen Biddinghuizen wil graag haar complimenten overbrengen aan de organisatie van het feest dat is gehouden bij het Jongeren Ontmoetings Punt (JOP) in Biddinghuizen tijdens de jaarwisseling.


(J)opgeruimd in Biddinghuizen

(J)opgeruimd in Biddinghuizen

26-03-2013 De gemeente heeft enkele klachten gekregen over zwerfvuil en rondslingerende glasscherven rondom de Jop in Biddinghuizen. In overleg met politie en jongerenwerk zoekt de gemeente nu naar een oplossing, zodat de klachten tot het verleden gaan behoren.


Jeugd zoekt hulp bij schoonmaakactie JOP

17-10-2012 Jongeren uit Biddinghuizen maken zaterdag 20 oktober de JOP (Jongeren OntmoetingsPlek) bij het voetbalveld schoon.


Hangcontainer voor jeugd officieel geopend

29-01-2012 In Biddinghuizen is vrijdagavond een nieuwe hangplek voor de jeugd geopend. Het gaat om een omgebouwde zeecontainer die geplaatst is aan de Sportlaan.


Opening JOP

27-01-2012 Een aantal jaren geleden is er een traject gestart voor de jeugd in Biddinghuizen. Een eigen Hangplek. Die staat nu op de Sportlaan.


Hangcontainer voor jeugd aan de Sportlaan

11-07-2011 Er komt een zeecontainer aan de Sportlaan in Biddinghuizen waar jongeren kunnen hangen. Na jaren steggelen zijn jeugdwerk, inwoners, politie, en de jeugd het eens geworden over de locatie.


Extra gespreksavond Jongeren Ontmoetings Plek

01-07-2011 Op donderdag 23 juni heeft er een overleg plaatsgevonden voor buurtbewoners (voornamelijk van de Buitenkant), om te praten over een plek voor de toekomstige JOP (Jongeren Ontmoeting Plek).


Meer hangplekken nodig

05-04-2007 Er moeten in de gemeente Dronten meer plekken komen waar de jeugd kan rondhangen. Bovendien zijn de speeltoestellen voor de jongere kinderen over het algemeen te saai, ze moeten moderner en uitdagender.


JOP komt bij skatebaan

19-06-2003 De jongerenhangplek in Biddinghuizen komt op de plaats waar de skatebaan nu staat. Dat heeft de gemeente in overleg met de jongeren en een jeugdwerker van 3D besloten.


Jeugd wil geen jeugdcentrum

Jeugd wil geen jeugdcentrum

08-05-2003 Jongeren in Dronten willen een discotheek en een bioscoop in het dorp, in plaats van een jongerencentrum. Dat bleek woensdag tijdens een discussie over het onderzoek 'Wat beweegt de jeugd'.


Geen besluit over JOP

25-06-2002 Inwoners van Biddinghuizen mogen zelf bepalen waar de Jongeren Ontmoetings Plaats moet komen.


JOP moet bij skatebaan

JOP moet bij skatebaan

23-06-2002 Het grootste deel van de bezoekers van BHZ-Net vindt dat het Jongeren OntmoetingsPunt moet worden ingericht bij de skatebaan achter Het Koetshuis


Keuze JOP op 24 juni

20-06-2002 De keuze voor een JongerenOntmoetingsPlaats wordt aanstaande maandag gemaakt in Het Koetshuis.


Biddinghuizen kiest locatie voor JOP

18-06-2002 U als inwoner van Biddinghuizen wordt uitgenodigd om mee te denken over een geschikte locatie voor een Jongeren Ontmoetings Plek (JOP).


Hangplek voor Jongeren

13-01-2002 De kernen Biddinghuizen en Swifterbant krijgen hun eigen Jongeren Ontmoetingsplaatsen. Hiervoor heeft de gemeente Dronten een bedrag van ruim 22.500 e


twitter facebook rss top