Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek Lovink


Adverteerder in de rubriek Lovink
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Nieuws uit de rubriek Lovink
Waterschap laat in video zien hoe gemalen werken

Waterschap laat in video zien hoe gemalen werken

05-02-2023 Waterschap Zuiderzeeland heeft een nieuwe video gelanceerd om te laten zien hoe hun gemalen werken. In de video wordt getoond hoe de gemalen ingezet worden tijdens perioden van veel regenval, zoals begin januari.


Gemaal Lovink pompt extra vanwege verwachte regenval

Gemaal Lovink pompt extra vanwege verwachte regenval

11-01-2023 Waterschap Zuiderzeeland heeft maatregelen genomen om extra water af te voeren naar het IJsselmeer en randmeren. Dat schrijft Omroep Flevoland vandaag. Het is een voorzorgsmaatregel, omdat de bodem erg nat is door de recente regenval en er in de nacht van vandaag op morgen tot 40 millimeter regen verwacht wordt. Dit kan leiden tot stijgende waterpeilen in sloten.


Gemalen in Flevoland draaien volop

Gemalen in Flevoland draaien volop

21-02-2022 Door de grote hoeveelheid neerslag die de afgelopen dagen tijdens de stormen is gevallen, draaien de zeven gemalen aan de rand van onze provincie spreekwoordelijke overuren. Daaarover berichtte Omroep Flevoland zondag.


Harderdijk begin september afgesloten

Harderdijk begin september afgesloten

23-08-2021 Maandag 6 september tot en met vrijdag 10 september 2021 is de N306 Harderdijk afgesloten voor verkeer tussen de Harderhaven en gemaal Lovink. Tijdens de afsluiting gelden er omleidingsroutes.


Onderhoud aan bruggen en sluizen in serie uitgelegd

Onderhoud aan bruggen en sluizen in serie uitgelegd

30-07-2021 De Provincie Flevoland is vorig jaar begonnen met groot onderhoud aan de bruggen en sluizen in de provincie. Na de opknapbeurt kunnen de bruggen en sluizen weer jaren mee. De Provincie legt uit wat er tijdens het project gebeurt in een serie video's, waarvan vandaag het eerste deel is verschenen: het belang van bruggen en sluizen.


Waterschap Zuiderzeeland pompt water naar Veluwemeer

Waterschap Zuiderzeeland pompt water naar Veluwemeer

07-08-2020 Verdamping en watergebruik tijdens deze warme dagen, zorgen ervoor dat het waterpeil van het Veluwemeer zakt. Op verzoek van Rijkswaterstaat pompt Waterschap Zuiderzeeland daarom sinds woensdag water van het Markermeer naar het Veluwemeer. Om zo de waterkwaliteit van het Veluwemeer te borgen en te zorgen dat het water op peil blijft.


Extra scheepvaart langs Blauwe Dromer

02-09-2016 Sluis De Blauwe Dromer, bij gemaal Lovink in Biddinghuizen, krijgt de komende weken extra vaartuigen te verwerken. Dit is het gevolg van onderhoud aan de Ketelsluis en Kampersluis.


Waterschap wil zonneweide bij Lovink

Waterschap wil zonneweide bij Lovink

25-08-2016 Voor het zelf opwekken van energie is het waterschap Zuiderzeeland van plan om op het terrein bij gemaal Lovink zonnecollectoren te plaatsen. Dit terrein maakt onderdeel uit van de primaire waterkering. Reacties of bezwaren op het plan kunnen nog tot 29 augustus worden ingediend.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.4 °C
  • 0.0 mm
  • 15.9 °C
Weerstatistieken ->
Routes Avond4Daagse 2023
Routes Avond4Daagse 2023 Routes Avond4Daagse 2023
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top