Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Nieuws uit de rubriek Lowlands 2015


Adverteerder in de rubriek Lowlands 2015
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Nieuws uit de rubriek Lowlands 2015
1 2 Volgende >>

Onderzoek naar seks op Lowlands mislukt

Onderzoek naar seks op Lowlands mislukt

12-02-2016 Het onderzoek naar het seksgedrag van Lowlandsbezoekers is mislukt. Er zijn te weinig vragenlijsten ingevuld om een duidelijk beeld te krijgen. Dat meldt onderzoeker Daphne van de Bongardt van de Universiteit van Amsterdam op radio 3FM.


Chef'Special neemt clip op in Biddinghuizen

24-09-2015 Popband Chef' Special een deel van de videoclip van hun nieuwste single 'Peculiar' opgenomen in Biddinghuizen. Zij deden dit in de achtbaan van Walibi Holland.


Tenten Lowlands naar vluchtelingen

Tenten Lowlands naar vluchtelingen

27-08-2015 Tom Pieper en Suzan Lindhout uit Breda verzamelden 250 luchtbedden, tweehonderd bouwzeilen, zestig tenten en vijftig slaapzakken op het festivalterrein van Lowlands. En dat niet omdat ze de kampeerspullen zelf zo nodig hadden. De twee vrienden haalden de spullen op voor vluchtelingen die opgevangen zijn bij de Franse havenstad Calais.


2015 wordt schoonste Lowlands ooit

2015 wordt schoonste Lowlands ooit

23-08-2015 Met 23 edities beleeft Lowlands nog geen jubileum in numerieke zin, maar wat ons betreft wel in organisatorische zin. Nooit eerder was er zo weinig afval te vinden op het terrein, dat (volgens verwachting van de organisatie) bevolkt wordt door 47.500 mensen.


Van de Bravo naar de Lima is 15 minuten

Van de Bravo naar de Lima is 15 minuten

22-08-2015 Wie op een dag als vandaag klaagt over het weer, het aanbod van muziek of het humeur van de bezoekers, heeft naar onze bescheiden mening niets te zoeken op deze drieëntwintigste editie van Lowlands. Het weer is voortreffelijk en nog meer dan vrijdag is het zappen tussen muziek.


Lowlands start verrassend

Lowlands start verrassend

21-08-2015 Vrijdagmiddag is de 23e editie van het Lowlandsfestival in Biddinghuizen van start gegaan. Ruim 50.000 mensen genieten een weekend lang van bekende en onbekende acts op een zonovergoten evenemententerrein nabij Walibi World.


Vervroegde Lowlandsopening valt in goede aarde

Vervroegde Lowlandsopening valt in goede aarde

21-08-2015 Voor het eerst in de drieëntwintig edities van A camping flight to Lowlands paradise ging het festival van start op donderdag. Een beslissing van concertorganisator Mojo die in goede aarde lijkt te vallen bij de bezoekers van Neerlands meest besproken festival van 2015.


Lowlands wil zo duurzaam mogelijk zijn

Lowlands wil zo duurzaam mogelijk zijn

20-08-2015 Muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen doet er heel veel aan om zo duurzaam mogelijk te zijn. Zo zijn er milieuvriendelijke toiletten die maar één liter afvalwater per doorspoelbeurt gebruiken.


Negen redenen voor een onvergetelijke Lowlands

Negen redenen voor een onvergetelijke Lowlands

19-08-2015 Het zou kunnen dat Lowlands op het laatste moment alsnog uitverkoopt, maar na het nieuws dat camping 6 en 7 zijn geschrapt lijkt het er niet op dat de verkoop aantrekt. De berichten over tegenvallende kaartverkoop zijn geen reden om in mineur naar Biddinghuizen af te reizen.


Lowlands gaat wespen te lijf

Lowlands gaat wespen te lijf

18-08-2015 Lowlands heeft maatregelen genomen op het festivalterrein in Biddinghuizen om overlast door wespen tegen te gaan. Het naastgelegen pretpark Walibi Holland heeft last van een wespenplaag.


Lowlands schrapt campings 6 en 7

Lowlands schrapt campings 6 en 7

13-08-2015 Festival Lowlands schrapt campings 6 en 7. Het festival, dat van 21 tot en met 23 augustus in Biddinghuizen wordt gehouden, is nog niet uitverkocht. Er zijn daarom minder kampeerplekken nodig.


Lowlands donderdag al open

Lowlands donderdag al open

12-08-2015 Dit jaar gaan de poorten van A Campingflight to Lowlands Paradise al op donderdag open. Bij het hele voorste deel van het festivalterrein is donderdags van 17.00 tot 3.00 uur geopend; een primeur voor het festival dat volgende week wordt gehouden.


Lowlands voelt concurrentie andere festivals

Lowlands voelt concurrentie andere festivals

05-08-2015 Lowlands merkt aan de tegenvallende kaartverkoop dat de concurrentie van andere festivals toeneemt. Dat laat Bente Bollmann van organisator Mojo weten.


Ruim 100 kaartjes Lowlands ongeldig gemaakt

Ruim 100 kaartjes Lowlands ongeldig gemaakt

04-08-2015 De organisatie van Lowlands heeft 108 kaartjes voor het festival in Biddinghuizen ongeldig gemaakt. Volgens de organisatie zijn alle tickets op één dag met dezelfde creditcard gekocht.


Blokkenschema Lowlands online

Blokkenschema Lowlands online

30-07-2015 Met het verschijnen van de speciale Lowlandsbijlage in nrc.next, is ook online het blokkenschema van het Lowlands festival 2015 te vinden. Afsluiters van de drie festivaldagen zijn Ben Howard, Chemical Brothers en Major Lazer.


Kaartverkoop stokt door wildgroei aan festivals

Kaartverkoop stokt door wildgroei aan festivals

28-07-2015 Er is sprake van een wildgroei aan festivals in Nederland en dat merkt een aantal organisatoren aan de stroperige kaartverkoop. Lowlands maakte deze week bekend dat er nog ruim 15.000 van de 55.000 kaarten beschikbaar zijn. Vorig jaar was Lowlands al in mei uitverkocht en in de jaren daarvoor duurde de voorverkoop van het driedaagse muziekfestival in Biddinghuizen slechts een paar uur.


Nog 15.000 kaartjes Lowlands niet verkocht

Nog 15.000 kaartjes Lowlands niet verkocht

24-07-2015 Festival Lowlands, dat volgende maand in Biddinghuizen wordt gehouden, is nog niet uitverkocht. Een derde van de kaartjes is nog niet verkocht. Dat heeft organisator Mojo Concerts donderdag bekendgemaakt.


Laatste namen Lowlands bekend

Laatste namen Lowlands bekend

16-07-2015 De organisatie van Lowlands in Biddinghuizen heeft donderdagochtend de laatste namen voor het festival bekendgemaakt. Met de toevoeging van artiesten als New Wave, Stwo, Harrie Hossel en My Baby, is de line-up van het festival compleet.


Onderzoek naar seks op Lowlands

Onderzoek naar seks op Lowlands

15-07-2015 Twee onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam gaan het seksgedrag van bezoekers van het festival Lowlands in Biddinghuizen onderzoeken.


Taalwetenschappers storten zich op Lowlands

07-07-2015 Wat is die 'magische sfeer' die kan ontstaan tijdens live concerten en festivals? Wat betekent het om 'op dezelfde golflengte' te zitten met andere mensen om ons heen? Taalwetenschappers Suzanne Dikker en Marijn Struiksma van de Universiteit Utrecht doen hier onderzoek naar tijdens het Lowlands festival in Biddinghuizen (21-23 augustus).


Lowlands lokt festivalgangers met posters

Lowlands lokt festivalgangers met posters

02-07-2015 Lowlands probeert dit jaar weer festivalgangers naar Biddinghuizen te lokken met posters en andere reclameuitingen. Het is voor het eerst in meer dan vijf jaar dat Lowlands in juli nog niet is uitverkocht.


Lowlands voegt Kenny B toe aan programmering

22-06-2015 Lowlands heeft nog een aantal artiesten toegevoegd aan het programma. Onder anderen Kenny B van de nummer 1-hit Parijs en DJ Joost van Bellen zijn gestrikt voor het festival in Biddinghuizen.


Schrijfwedstrijd Lowlands van start

16-06-2015 De derde editie van de Grote Lowlands Schrijfwedstrijd is van start gegaan. Deelnemers aan de wedstrijd maken met hun proza kans op toegangskaarten voor het festival, maar komen bovendien in gesprek met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar.


Nieuwe namen voor Lowlands

04-06-2015 Lowlands heeft weer een aantal nieuwe namen onthuld. Jacco Gardner, Wilkinson ft. MC Adapt, The Staves, DMA'S en Rhodes zijn er allemaal bij op het festival in Biddinghuizen.


Lowlands maakt literatuurprogramma bekend

29-05-2015 Naast veel muziek heeft Lowlands ieder jaar ook op literair vlak het nodige te bieden. Zo doen onder andere Libris Literatuur Prijs-winnaar Adriaan van Dis en Arjen Lubach in augustus het festival aan.


1 2 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.3 °C
  • 0.0 mm
  • 8.3 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top