Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Nieuws uit de rubriek Vrijwilligerswerk


Adverteerder in de rubriek Vrijwilligerswerk
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Nieuws uit de rubriek Vrijwilligerswerk
Vrijwilligers gezocht voor evenementen in Biddinghuizen

Vrijwilligers gezocht voor evenementen in Biddinghuizen

18-09-2023 Voor de evenementen op korte termijn en in de toekomst is Stichting De IJsvogel op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Bent u organisatorisch sterk, heeft u ervaring met het werven van sponsors of bent u technisch onderlegd? Dan kan De IJsvogel u goed gebruiken.


Spreekuur voor vrijwilligerswerk in de Binding

Spreekuur voor vrijwilligerswerk in de Binding

25-02-2023 Het Matchpoint Vrijwilligerswerk is vanaf heden vaker geopend. Van maandag t/m vrijdag en op donderdagmiddag kan iedereen terecht bij De Meerpaal in Dronten om passend vrijwilligerswerk te vinden. Er is vooral behoefte aan nieuwe vrijwilligers van alle leeftijden. Ook in Biddinghuizen is er een inloopspreekuur, in De Binding op woensdagmiddag van 13.00-14.00 uur.


NLDoet: vrijwilligersactie in Biddinghuizen

NLDoet: vrijwilligersactie in Biddinghuizen

20-01-2023 Op 10 en 11 maart is het weer tijd voor NLDoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dorpsbelangen Biddinghuizen roept iedereen op om op deze dagen mee te helpen aan één van de projecten die zij organiseren.


Vrijwilligers bedankt met diner in Meerpaal

Vrijwilligers bedankt met diner in Meerpaal

12-12-2022 Na drie jaar was het weer mogelijk om een vrijwilligersdiner te organiseren. Vrijwilligers die actief zijn voor De Meerpaal, Voedselbank en voor gemeente Dronten zijn op deze manier bedankt.


Zeven Biddinghuizer klussen tijdens NLdoet

Zeven Biddinghuizer klussen tijdens NLdoet

26-02-2020 Over iets meer dan twee weken, in het weekend van 13 en 14 maart, wordt de landelijke actie van Het Oranje Fonds 'NLdoet' weer gehouden. Eerder al maakte Dorpsbelangen Biddinghuizen een aantal klussen bekend; de totale teller staat nu op zeven.


Dorpsbelangen zoekt waterdragers

Dorpsbelangen zoekt waterdragers

26-04-2017 Tijdens de editie van NLDoet in 2016 zijn de plantenbakken die bij de beide ingangen van het dorp staan opgeknapt en verplaatst. De Huyskweker sponsort de planten in deze plantenbakken en vrijwilligers in de buurt van de plantenbakken verzorgen en bewateren deze planten. Dorpsbelangen zoekt vrijwilligers voor deze taak.


Extra handen op 10 en 11 maart nog welkom

Extra handen op 10 en 11 maart nog welkom

22-02-2017 Op 10 en 11 maart zijn er klussen voor diverse instellingen in Biddinghuizen waarvoor nog vrijwilligers worden gezocht. Wie graag de handen uit de mouwen steekt, kan dit volop doen tijdens deze acties van NLDoet, een initiatief van Het Oranje Fonds.


Klussen en activiteiten NLdoet gezocht

Klussen en activiteiten NLdoet gezocht

05-11-2016 Het is voor vrijwilligersorganisaties en verenigingen weer mogelijk om klussen of activiteiten aan te melden voor NLdoet. Dat meldt het Oranjefonds, dat deze grootste vrijwilligersactie van Nederland op 10 en 11 maart 2017 organiseert.


Klussen NLDoet populair in Biddinghuizen

Klussen NLDoet populair in Biddinghuizen

10-02-2016 Steeds meer vrijwilligers melden zich aan om mee te helpen tijdens NLDoet in Biddinghuizen. Op 11 en 12 maart worden een viertal klussen in Biddinghuizen uitgevoerd.


YFU schaatst op Flevonice

04-02-2016 Op Valentijnsdag (zondag 14 februari) schaatsen 140 vrijwilligers, studenten en (gast)gezinnen van uitwisselingsorganisatie YFU het 3 kilometer rondje bij Flevonice in Biddinghuizen.


Burgemeester pakt tuin hartpatiënte aan

Burgemeester pakt tuin hartpatiënte aan

12-12-2015 Terwijl de laatste regendruppels uit de lucht vielen, leek het even of het idee niet haalbaar was. De tuin van de 43-jarige hartpatiënte uit Biddinghuizen, die vol lag met puin en overwoekerd was door onkruid, had wel wat meer nodig dan de geplande drie uur. Het lukte.


Art Drent geen jonge vrijwilliger 2015

Art Drent geen jonge vrijwilliger 2015

09-12-2015 Op maandag 7 december is Jan Tolhoek (24) uit Dronten uitgeroepen tot jonge vrijwilliger van 2015 door Sonja Zimmerman, manager Welzijn De Meerpaal, Ernst Meijer jonge vrijwilliger van het jaar 2014 en wethouder Peter van Bergen. Daarmee greep Art Drent uit Biddinghuizen naast de prijs.


NL doet, klussen voor Biddinghuizen

22-01-2015 Op 20 en 21 maart 2015 wordt NL doet gehouden. NL doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Voor Biddinghuizen is o.a. het opknappen van het zwembad als klus aangemeld.


Praktische Hulpdienst zoekt vrijwilligers in Biddinghuizen

07-04-2014 De Praktische Hulpdienst is actief in het opvolgen van verschillende hulpvragen binnen de gemeente Dronten. In Biddinghuizen staan er nog een aantal vrijwilligersvacatures open.


Geslaagde NL Doet-Dag in Biddinghuizen

Geslaagde NL Doet-Dag in Biddinghuizen

24-03-2014 Afgelopen zaterdag hebben zo'n 50 vrijwilligers meegewerkt aan de NL Doet-Dag in Biddinghuizen. De organisatie was erg blij met deze grote groep mannen en vrouwen, van verschillende leeftijden.


Grote Vrijwilligersactie DrontenDoet

16-03-2014 Meer dan 500 klussers uit de gemeente zetten zich vrijdag 21 en zaterdag 22 maart in tijdens NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Na de officiële opening op het landgoed van Roggebotstaete steken scholieren, inwoners van de gemeente Dronten en medewerkers van De Meerpaal gezamenlijk de handen uit de mouwen.


Vrijwilligers ontvangen Valentijnsattentie

17-02-2014 Inwoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant werden vrijdag op Valentijnsdag verrast met een attentie. Het team van Welzijn van De Meerpaal verspreidde deze op diverse locaties. De boodschap van deze actie is 'Een helpende hand maakt het leven zoeter'.


Dennis van der Jagt vrijwilliger van het jaar

Dennis van der Jagt vrijwilliger van het jaar

09-12-2013 Dennis van der Jagt uit Biddinghuizen is afgelopen vrijdag door Klankbordgroep Vrijwilligerswerk Dronten uitgeroepen tot jeugdvrijwilliger van het jaar. Dat meldt Dorpsbelangen in een persbericht.


Verkiezing 'Jonge vrijwilliger 2013'

27-09-2013 De Klankbordgroep Vrijwilligerswerk Dronten houdt samen met de VrijwilligersVacatureBank (VVB) van De Meerpaal de verkiezing 'Jonge vrijwilliger 2013'.


VVB zoekt vrijwilligers

12-08-2013 De Vrijwilligers VacatureBank (VVB) is op zoek naar een ‘Assistent Sportcoach m/v’ ter ondersteuning van (sport) activiteiten op en rond de kick-off van het buurtsportcoach project. Ook wordt van de vrijwilliger gevraagd om te helpen bij de op- en afbouw, catering en toezicht houden.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.4 °C
  • 13.0 mm
  • 16.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top