Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

JUNIOR ACCOUNTMANAGER

Wat je (onder andere) gaat doen
Als Junior Accountmanager is het jouw taak om de klanten zo snel mogelijk van de benodigde informatie te voorzien. Je vervult ook een actieve rol tijdens klantbezoeken en beurzen. Daarnaast ben je in staat kansen te zien en doe je voorstellen om processen te optimaliseren. Alles met als doel om samen met de Retail en Foodservice klanten meer verkoop van verpakte en koelverse aardappelproducten te realiseren. Jouw creatieve kwaliteiten komen tot uiting tijdens het meedenken en ontwerpen van nieuwe campagnes en innovatieve producten die onze klanten graag kopen.

What’s in it for you?
Je gaat werken in een vooruitstrevende, innovatieve en groeiende organisatie met een gevestigde naam in de aardappelbranche. Met een goed inwerktraject en interne begeleiding bieden wij jou de kans om naast administratieve activiteiten ook verkoopactiviteiten uit te voeren. Opleidingen en cursussen op het gebied van verkoop en administratie behoren tot de mogelijkheden, waardoor jij continu kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Waar je sterk in bent
In de basis ben jij iemand die het leuk vindt om markt- en klantdata te verwerken en te analyseren. Je bent in staat informatie te verzamelen om dit vervolgens te vertalen naar concrete kansen. Je bent oplossingsgericht, initiatiefrijk, energiek en werkt ook nog eens secuur. Je durft lef te tonen en deinst niet terug voor veranderingen.

Verder werk en denk je op Hbo-niveau. Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. Je voelt je thuis op het internet en kan ons helpen om onze marketingstrategieën naar een hoger niveau te tillen door gebruik te maken van diverse vormen van sociale media. Tenslotte zijn de applicaties Excel en Word je niet vreemd.

Wat wij bieden
Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor jou van toepassing;
Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;
Opleiding en een inwerkprogramma om je klaar te stomen voor de functie;
Een functie in een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast en informeel verkoopteam.
Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie over de functie of over Schaap Holland? Neem dan contact op met Moniek Wisse, Accountmanager op telefoonnummer 0321 – 335050 of kijk op deze website.

Solliciteren
Je sollicitatie met CV kun je mailen naar Rico Veerman, HR-Adviseur op r.veerman@schaapholland.com of vul je sollicatie hieronder in de tool in!

Meer informatie en reageren

Bedrijfsinformatie Schaap Holland
Adres:Oogstweg 7
Postcode:8256 SB
Plaats:Biddinghuizen
Tel:0321-335050
E-mail:info@schaapholland.com
Website:http://www.schaapholland.com
Actuele vacatures
twitter facebook rss top