AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Projectleider

Vanwege een groeiende orderportefeuille zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Projectleider. Ben jij iemand die weet van aanpakken? Kun jij georganiseerd en zelfstandig projecten begeleiden van A tot Z? Sta je open voor een flexibele functie in een groeiend bedrijf? Dan ben jij de juiste persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving:
Jij draagt zorg en verantwoording voor verschillende technische projecten binnen GICOM (Composting Systems) van ontwerp tot en met oplevering. Je bent verantwoordelijk voor de gehele planning en budget van het project en bewaakt het productieproces. Je houdt van organiseren, bent flexibel ingesteld en gaat gestructureerd te werk. Je onderhoudt nauw contact met collega’s van de verkoop, tekenafdeling en productie en zorgt voor een optimale samenwerking tussen alle partijen. Je bent betrokken bij het verkooptraject die van invloed zijn op het draaien van eigen projecten. Je ondersteunt daar waar nodig ook bij administratieve werkzaamheden in het verkooptraject. Derhalve ben je commercieel ingesteld en kun jij in teamverband projectgericht te werk gaan.

Functie-eisen:
HBO opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau in de richting van (technische) bedrijfskunde, civiele techniek, bouwkunde of projectleider techniek.
Ervaring in een vergelijkbare rol
Klant- en servicegericht;
Goede communicatieve vaardigheden
Een flexibele en teamgerichte mentaliteit

GICOM biedt:
Een afwisselende fulltime baan binnen een bedrijf dat groei en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden afwisselend werk door de diversiteit in projecten en bieden jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek. Indien je belangstelling hebt voor één van de beschreven functies dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@gicom.nl, t.a.v. Mevr. M. Kemper

Bedrijfsinformatie Gicom BV
Adres:Oogstweg 9
Postcode:8256 SB
Plaats:Biddinghuizen
Tel:0321-332682
E-mail:info@gicom.nl
Website:http://www.gicom.nl
Actuele vacatures
twitter facebook rss top