Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Joy 4 Life Joy 4 Life
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb

Drukbezochte Winterfair en Lichtjestour

Vrijdag 14 december 2018
Drukbezochte Winterfair en Lichtjestour

BIDDINGHUIZEN - Vrijdag 14 december 2018
Het centrum van Biddinghuizen stond de hele namiddag en avond bol van de activiteiten. Goed, het weer zat mee, maar de keuze om de activiteiten te bundelen en met veel aanbod te komen betaalde zich vooral uit. Stichting De IJsvogel kan terugkijken op een geslaagde editie.

Lees verder ->


Nieuwjaarsontmoeting 2019

Nieuwjaarsontmoeting 2019 Vrijdag 14 december 2018
Donderdagavond 3 januari 2019 vindt de jaarlijkse Nieuwjaarsontmoeting van het gemeentebestuur van Dronten plaats. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom in De Meerpaal in Dronten.

Lees verder ->


Publieksprijs Lichtjestour via online stemming

Publieksprijs Lichtjestour via online stemming Vrijdag 14 december 2018
Vanavond tussen 18.00 en 20.00 uur wordt de tweede editie van de Dronterland Lichtjestour gehouden. In Biddinghuizen zullen 48 deelnemers aan de start verschijnen. Het publiek kan stemmen op het mooiste voertuig via een speciale website.

Lees verder ->


Kerst en nieuwjaar bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen

Kerst en nieuwjaar bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen Vrijdag 14 december 2018
In de periode van kerst en nieuwjaar zijn er bij de Protestantse Gemeente van Biddinghuizen diverse diensten en activiteiten. De activiteiten beginnen vanmiddag, tijdens de Winterfair.

Lees verder ->


Hedidarts Oudejaarsdarttoernooi

Hedidarts Oudejaarsdarttoernooi Donderdag 13 december 2018
Op oudejaarsdag (31 december) wordt voor de 33e maal het oudejaarsdarttoernooi georganiseerd (voor de 30e keer in het Koetshuis), traditioneel zal er op dit toernooi uitsluitend Tac-Tics worden gespeeld. Dartvereniging Hedidarts zal het toernooi der toernooien in het Koetshuis organiseren.

Lees verder ->


Prestatieafspraken voor wonen ondertekend

Prestatieafspraken voor wonen ondertekend Donderdag 13 december 2018
Directeur Truus Sweringa van OFW, voorzitter Claudia van Loveren van de Huurders Belangen Vereniging (HBV) en wethouder Peter van Bergen hebben vanmorgen de prestatieafspraken voor 2019 ondertekend. Met deze prestatieafspraken maken partijen inzichtelijk welke bijdrage er wordt geleverd aan het realiseren van het sociale woonbeleid zoals dat in de Woonvisie is beschreven.

Lees verder ->


AGPtEK 8GB Muziek MP3 Player I

Met deze AGPtEK MP3 Speler kun je overal naar jouw favourite muziek luisteren. Zet jouw muziek op de MP3 Speler en vervolgens kun je deze muziek beluisteren, wanneer je maar wilt. Daarnaast kun je met


meer nieuws
laatst aangepast
historie
twitter facebook rss top