Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Delta Dierenartsen

Delta Dierenartsen Delta Dierenartsen is de dierenartsenpraktijk in Dronten en Biddinghuizen waar persoonlijke aandacht en de zorg voor uw huisdier voorop staan. Wij behandelen in onze kliniek huisdieren zoals hond, kat, konijn, fret en kleine knaagdieren. Dierenarts Toya de Koning en dierenarts Dennis van Klingeren staan samen met de assistentes voor u klaar.

Email:info@deltadierenartsen.nl
Website:http://www.deltadierenartsen.nl/
Contactgegevens
Naam:Delta Dierenartsen
Adres:Plein 5C
Postcode:8256 AZ
Plaats:Biddinghuizen
Tel:0321-332888
Email:info@deltadierenartsen.nl
Accommodatie
Naam:Delta Dierenartsen
Adres:Plein 5C
Postcode:8256 AZ
Plaats:Biddinghuizen
Tel:0321-332888
Website:http://www.deltadierenartsen.nl/

Naast de normale zorg zoals vaccinaties en operaties beschikken wij over apparatuur voor uitgebreid onderzoek bij ingewikkelde problemen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een echo-apparaat, röntgenapparatuur en bloedanalyse machines.

Speciaal voor de risico-patiënt (bijvoorbeeld hoge leeftijd of ernstig ziek) en voor konijnen/knaagdieren beschikken wij over gasanesthesie. Dit vermindert het risico van diverse operaties.

Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak kunt u ons altijd even bellen. Ook voor adviezen omtrent gezonde voeding en verzorging van uw huisdier bent u van harte welkom.

Onze gezelschapsdierenpraktijk is makkelijk bereikbaar en mede daarom weten inmiddels ook klanten uit de rest van Flevoland en de wijde omgeving ons goed te vinden.

Hopelijk mogen wij u binnenkort begroeten op één van onze lokaties.


Gezondheidszorg
zoeken
in de dorpsgids
twitter facebook rss top