Kafa Kafa
Peter Evers Peter Evers
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

Informatiecentrum zoekt vrijwilligers

Dinsdag 15 maart 2011
Informatiecentrum zoekt vrijwilligers
Foto: Informatiecentrum Veluwerandmeren

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 2 april gaat het Informatiecentrum Veluwerandmeren weer open voor publiek. Ook komend recreatieseizoen zoekt het Informatiecentrum Veluwerandmeren weer enthousiaste vrijwilligers.

Als vrijwilliger moet je het leuk vinden om met mensen om te gaan en hen te informeren over al het moois dat het Veluwerandmerengebied te bieden heeft. Wil je meer informatie over vrijwilligerswerk in het Informatiecentrum Veluwerandmeren? Bel dan naar 06-23294106 of stuur een mailtje naar info@infoveluwerandmeren.nl.

In het Informatiecentrum Veluwerandmeren kom je in korte tijd veel te weten komen over het Veluwerandmerengebied. Op speelse en interactieve wijze wordt informatie gegeven over de recreatiemogelijkheden en de natuur. Ook (cultuur)historie en waterbeheer komen uitgebreid aan bod.

April
De hele maand april staat het Informatiecentrum in het teken van recreatie en natuur in het Veluwerandmerengebied. Gaat dat eigenlijk wel samen? De wisseltentoonstelling in april laat zien dat dat kan.

In april is het Informatiecentrum open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. Ook Goede Vrijdag en Paasmaandag is het centrum geopend van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt het Informatiecentrum vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Veluwemeer
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek VVV
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 1.1 °C
  • 0.0 mm
  • 5.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top