Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Kampeerseizoen Rivièra Parc start op 1 april

Vrijdag 25 maart 2011

BIDDINGHUIZEN - In het weekend van 1 april 2011 opent Rivièra Parc wederom haar poorten voor een nieuw kampeerseizoen. Vanaf dan is iedereen van harte welkom voor een lange of korte kampeervakantie.

Op Rivièra Parc is de afgelopen maanden hard gewerkt om alle voorzieningen klaar te maken voor een nieuw kampeerseizoen. Zo zijn er onder andere 4 nieuwe toiletgebouwen geplaatst en zijn er 4 kampeerbungalows compleet vernieuwd. Ook het vorig jaar nieuw aangelegde veld comfortplaatsen met privé sanitair en het veld met tipi’s en kampeerbungalows zijn vanaf 2011 het hele seizoen beschikbaar.

Recreatieprogramma
Vanaf 1 april 2011 is iedereen van harte welkom op de camping en in de jachthaven. In de weekenden en schoolvakanties wordt dan ook een recreatieprogramma verzorgd met vele activiteiten voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken met de vele knutsel-, spel en sport activiteiten. Gedurende het seizoen organiseren we een aantal braderieën en krijgen we hoog bezoek van circus Fantasia en Menagerie Freiwald. In het hoogseizoen worden ook een grote 6-kamp, een spooktocht en diverse (spel)shows georganiseerd. Tevens is de hypnotiseur Jos Claus weer van de partij en zijn er optredens gepland van bekende en onbekende bands en artiesten. In het openingsweekend zullen naar verwachting de meeste seizoengasten hun plaats op de camping weer inrichten.

Rivièra Parc is één van de grootste campings van Nederland en biedt haar gasten diverse faciliteiten. Naast een uitgebreide keuze uit kampeerplaatsen in het parkgedeelte of op beach biedt Rivièra Parc voor de “luxere” kampeerder ook verhuuraccommodaties. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een eigen zandstrand, diverse restaurants, een supermarkt, een jachthaven, een bowlingbaan en een chaletpark. Onderdeel van Rivièra Parc zijn “Kidz Village”, een indoor kinderspeelparadijs, en “Snow Village”, een heuse sneeuwhal met echte sneeuw.

Rivièra Parc

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Europarcs Resort Zuiderzee
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.8 °C
  • 2.0 mm
  • 18.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis 40 jaar AH Schuurhuis
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top