Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

74 senioren ontvangen een computercertificaat

Maandag 11 april 2011
74 senioren ontvangen een computercertificaat
Foto: Senioren Computerclub - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Van januari tot april zijn de ouderen weer actief bezig geweest om cursussen te volgen. Het resultaat is dat zij het bijbehorende certificaat uit handen van hun docenten zullen ontvangen.

Deze uitreiking vindt plaats na de ledenvergadering op 15 april 14:00 uur in het Koetshuis te Biddinghuizen.

Cursisten wisten ook de weg te vinden naar de open inloop computerclub om een extra uitleg te krijgen van de behandelde stof. Men kwam weken lang trouw naar de cursussen. SCCB: "Alle cursisten gefeliciteerd met het behalen van het certificaat. Ook een woord van dank aan alle vrijwillige docenten is hier op zijn plaats. "

De volgende personen ontvangen het certificaat:

Cursus beginners WindowsXP of Windows 7
De dames: C.J. Markvoort-van den Oever, A. Schrijer, N. Troisfontaine-Penders, C.E. Van Harsselaar, W. Metz, H. van Os, J. Revet-Lammertse, J. Swart, J van der Weij-Sperwer, H.C. Zwarteveld en C. Veenstra-Oprel.
De heren: G. Aantjes, H. Kiers, A. van Beek, B.N. Boelens, M. Bostelaar, E. Idzinga, E. Tietema, T.C.E. Vereecken, J.M. de Waard, W.H. Dekker, J Gerritsen, J. Rasmioen, G. Zwarteveld, L. Hoogveld, E.J. Veenstra en W.G. Wester.

Cursus Internet, e-mail en telebankieren
De dames: P. Dijkstra-Eijgenhuijsen, G.M. van Driel-de la Rambelje, J. Minnaard, E.I. Rottgers- v Veen,
A. Timmerman-Smit, A.W.C.M. van Turnhout- de Craen, T. v d Voorst, G. Boelens, E. Bouwman, R. de Deugd, M.G. v Diepen, M. Eriks, C. Klein, H.M.F. Krop-Hooiveld, H. Lamberink-Benjamins en P.J. Verkade-Mülschlegel. De heren: A.A.M. Berendsen, W.J. Minnaard, K.J. Rottgers, J.J. Tolhoek, C. Siderius, H. Viel en J. de Visser.

Cursus fotografie Picasa
De dames. G. Appel-Fijnheer, L. Barendregt-de Witte, J.W. Bijsterbosch-Tellegen, N.T. Minderhoud, T. van der Put, G.B. van Veelen, F. van Doorn-Kornet en M. Blogg. De heer: K. Eleveld .

Cursus word
De dames: A.G. Koolen en T. Westerhof. De heer A.F. Koolen.

Cursus Excel
De Dames. P.W. Castricum en J. Tuin, De heren: H. van Bruggen en R. Pul.

Cursus Power Point
Mevrouw T. Schinkel-Koezjmina De heren: J. Timmerman, J.M. Spijker, P.J. Forsting, C.A.M.Klaver, P.G.A. van Driel, P R. Pul, en W. Beijer.

Najaarscursussen
De najaarscursussen beginnen 26 september 2011.Voor beginners is er de cursus Windows voor beginners. Voor hen die de beginners cursus hebben gevolgd is er de mogelijkheid om zich aan te melden voor de cursussen Internet, Veilig internetten, Foto bewerking, Excel, Word of Power Point. Speciaal voor de gevorderden is er de mogelijkheid een workshop onderhoud en beveiliging te volgen..
Senioren kunnen zich opgeven bij de secretaris de heer H.Hendriks, tel 0321-332184 of via e-mail secretaris@sccb.nl Meer informatie kunt u vinden op de website http://www.sccb.nl.

Senioren ComputerClub Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Senioren Computerclub
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top