Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Eerste Opstap Toernooi groot succes

Vrijdag 8 april 2011
Eerste Opstap Toernooi groot succes
Foto: BAS Judo - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op 2 april werd het eerste Biddinghuizer Opstap Toernooi georganiseerd door BAS-judo in het Koetshuis. Tijdens dit toernooi deden beginnende judoka’s mee van zeven verenigingen uit de omgeving van Biddinghuizen.

Tijdens het toernooi was de sfeer goed en waren er onderling spannende en sportieve wedstrijden. Er waren vierentwintig poules waar judoka’s tot en met veertien jaar streden voor de ereplekken. Behalve een medaille kregen alle judoka’s een kaartje van Kidzvillage en werden er vier kaartjes van Walibi Holland verloot onder de judoka’s. Quinty Veerman werd ook nog eens beloond voor haar goede judo met een rijsttafel van Jade City.


BAS-judo had zelf 19 jeugdleden op de mat staan. Van deze judoka’s behaalde de volgende judoka’s een podium plek. Tweede werden Linda Nijdam en Yannick Sloot. En de volgende judoka’s behaalde een derde plek: Julian Adamse, Ivar de Vries, Martijn Holmwood, Rutger de Kuiper, Mike Vermetten, Cas Groot Koerkamp, Lucas Adamse, Corné Koopmans en Thomas Peeters.

BAS Judo

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Judo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top