Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Kinderhulp-collecte van 11 tot 16 april

Zondag 10 april 2011

BIDDINGHUIZEN - Deze week wordt de landelijke collecte gehouden voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Behalve dat het fonds wordt gestend met uw gift, gaat een deel van de opbrengst naar de jongeren van de World Servants Biddinghuizen.

Het Nationaal Fonds Kinderhulp helpt al 50 jaar kinderen met minder kansen. Mede dankzij de jaarlijkse collecte helpt Kinderhulp jaarlijks tienduizenden kinderen, tot nu toe vooral binnen de jeugdzorg. Maar ook daarbuiten is de nood hoog. Maar liefst een half miljoen kinderen in ons land groeit op in armoede.

Voor hen zijn ‘vanzelfsprekende dingen’, zoals een weekje kamperen, een fiets, zwemles of een abonnement op een sportvereniging, vaak niet weggelegd. Kinderhulp vindt dit niet acceptabel en wil hier iets aan doen.

‘Gewoon geluk voor alle kinderen!’
Kinderhulp vindt dat alle kinderen de kans moeten krijgen om hun talenten te ontwikkelen en (leuke) ervaringen op te doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn door lid te worden van de plaatselijke voetbalclub. Ook een weekje kamperen kan hen helpen om even hun problemen te vergeten en gewoon kind te zijn. "In de jeugd wordt de basis gelegd voor je verdere leven. Daarom is het zo belangrijk om juist kinderen, die het moeilijk hebben, een steuntje in de rug te geven," schrijft de organisatie in een persbericht.

Om al deze kinderen te kunnen helpen, heeft Kinderhulp veel geld nodig. Kinderhulp hoopt daarom op uw gulle gift aan de collectant.

20 % voor de World Servants
In Biddinghuizen lopen de jongeren die deze zomer meegaan met de World Servants ook voor Kinderhulp. Voor hun inzet en hulp ontvangen zij 20 % van de opbrengst van Biddinghuizen. 30% gaat daarnaast naar de SGJ, een landelijk werkende organisatie in de jeugdhulpverlening.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Collectes
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek World Servants
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top