Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Kleine zwanenspel in Informatiecentrum

Zaterdag 16 april 2011
Kleine zwanenspel in Informatiecentrum
Foto: Informatiecentrum Veluwerandmeren - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Woensdagmiddag 13 april kwam burgemeester De Jonge van de gemeente Dronten naar het Informatiecentrum Veluwerandmeren om samen met kinderen van het IVN uit Swifterbant als eerste het Kleine Zwanenspel te komen spelen.

Het Kleine Zwanenspel is een nieuwe attractie in het Informatiecentrum Veluwerandmeren en al een groot succes. ‘Ik vind het Zwanenspel en spelen op het strand heel leuk’, vertelde de 8-jarige Julia uit Swifterbant. Haar vriendinnetje Guyonne was dat grondig met haar eens.


Het Kleine Zwanenspel lijkt een beetje op ganzenbord en is leuk voor jong en oud. Met het spel leer je veel over de natuur in het Veluwemeer en de nut en noodzaak van de winterafsluiting van dit prachtige natuurgebied.


In april is het Informatiecentrum open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. Ook Goede Vrijdag en Paasmaandag zijn wij geopend van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt ons vinden aan de Bremerbergdijk 10a, Biddinghuizen. Dit is aan het strand bij de brug tussen Elburg en Flevoland.

Informatiecentrum Veluwerandmeren

nieuwsrubrieken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top