Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Funky Beach aan het Veluwemeer.

Vrijdag 8 juli 2011

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande zaterdag vindt, na 2 jaar voorbereiding, de eerste editie van het dansfestival Funcky Beach plaats bij Dijk 10 aan het Veluwemeer.

In een 12 uur durende marathon zal er een keur aan dj's de revue passeren om de honderden feestgangers te vermaken. Sebastiaan Bosch van discotheek The Break in 't Harde is één van de organisatoren. "Dancefestivals in de open lucht zijn enorm in trek en af en toe moet je je bezoekers wat anders bieden. We hebben één podium en willen het echte vakantiegevoel creëren met de voeten bij wijze van spreken in het water", verklaart Bosch.

Dijk10 is een moderne locatie aan het Veluwemeer met een Beachclub chill-out uitstraling waar de lekkerste drankjes en gerechten geserveerd zullen worden. Met een Dj Booth die vanuit de zee zal herrijzen, boten die zullen aanmeren, een super trendy aankleding en een line-up van ongekende klasse rekent de organisatie op het ultieme “FunkyBeach” gevoel.

Het feest start in de middag om 13.00 uur en duurt tot 1.00 uur. Kaarten zijn te kopen bij de diverse voorverkoopadressen en via http://www.funkybeach.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Beachclub NU
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.4 °C
  • 0.4 mm
  • 19.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top