Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Bloemendaal aan het Veluwemeer

Zondag 10 juli 2011
Bloemendaal aan het Veluwemeer
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op een mooi ingerichte locatie genoten honderden bezoekers afgelopen zaterdag van de eerste editie van Funky Beach bij Dijk 10 aan het Veluwemeer. De organisatie kon terugkijken op een geslaagd evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Dat men niet over een nacht ijs was gegaaan, bleek niet alleen uit de line-up, maar ook uit het feit dat aan alles gedacht was. Zo was het parkeren geconcentreerd aan de Oldebroekeweg, zodat de smalle dijk vrij bleef van verkeer en de bezoekers via een gemaaid pad eenvoudig de oversteek konden maken.

Het podium in het water

Overigens had het gros van de bezoekers gehoor gegeven aan de wens van de organisatie om op de fiets te komen. Het weer leek zaterdagochtend nog even roet in het eten te gaan gooien, maar na de middag trok de regen weg en kwam zelfs het zonnetje nog even door. Door gebruik te maken van een drijvend podium, werd voorkomen dat snel geluidsoverlast zou ontstaan aan de Elburgse kant.

Al snel werd het gezellig druk

Enig nadeel hiervan was wel dat de dance liefhebbers relatief ver van de DJ’s stonden, waardoor de sfeer langzaam op gang kwam. Veel bezoekers beperkten zich tot gezellig eten en drinken en hangen in het zand. De DJ’s moesten dan ook echt alles uit de kast halen om de massa in beweging te krijgen.

Na 12 uur eten, drinken en dansen kon de balans opgemaakt worden. Een rondgang langs de bezoekers leerde in ieder geval dat iedereen enthousiast was en uitkeek naar een eventueel vervolg. Heel even was Biddinghuizen dan toch Bloemendaal aan het Veluwemeer.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZ-Net


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Beachclub NU
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.8 °C
  • 0.2 mm
  • 17.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top