Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Kafa Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

World Servants bedanken Biddinghuizen

Dinsdag 12 juli 2011

BIDDINGHUIZEN - De jongeren van World Servants willen Biddinghuizen heel erg bedanken voor de steun welke hun gegeven is bij het bereiken van hun doel.

Biddinghuizen heeft pepermunt, WC papier en suikerbrood gekocht, heeft de oudjaarsduik gesponsord, is aanwezig geweest op de dienstenveiling en heeft mee gedaan met de fiets2daagse.

Verder mochten de jongeren de loungesets rondbrengen, Kerstpost, oppasservice en nog veel meer.

Met al deze acties, hebben de jongeren het geld wat ze nodig hadden om naar de projecten te gaan, bij elkaar gekregen.

De jongeren willen verder al hun sponsors bedanken, ook BHZ-Net en Biddinghuizen Actueel voor het plaatsen van alle berichten over de acties.

Als u dit leest is de eerste deelnemer onderweg naar zijn project in Malawi. Donderdag 14 juli vertrekt een groep naar de Dominicaanse Republiek en 19 juli gaan 2 jongeren naar Tanzania. Als laatste gaan 5 jongeren op 5 augustus naar India.

Tijdens het verblijf in de projectlanden maken de jongeren foto’s en films. In het weekend van 10 en 11 september kunt u komen kijken naar deze foto’s en films.

"BIDDINGHUIZEN BEDANKT"
Eline, Gerald, Martijn, Laura, Fiona, Robin, Marleen, Gert-Jan, Leon, Jurgen, Mathijs, Suzanne, Willian, Remon, Rudo, Jeroen, Wiger, Roeland en Evelien.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek World Servants
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top