Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Jonge auto-inbrekers op camping aangehouden

Vrijdag 12 augustus 2011

BIDDINGHUIZEN - Op de Spijkweg op een campingterrein zijn donderdag op vrijdagnacht rond 03.25 uur vijf jongeren tussen de 14 en de 18 jaar oud aangehouden voor inbraak in meerdere auto’s die op de camping stonden.

Een getuige zag die nacht de 5 jongens in een auto inbreken en ging achter ze aan toen ze wegvluchtten. De eigenaar van de ingebroken auto werd gealarmeerd door de getuige en zag dat hij onder andere een autoradio en een oplader miste uit zijn auto die bleek opengebroken te zijn.

Meerdere campinggasten werden wakker gemaakt en hielpen mee met de zoektocht naar de auto-inbrekers. Een campinggast zag één van de daders onder een caravan verstopt liggen. Al snel werden de andere daders getraceerd en konden ze worden overgedragen aan de gealarmeerde politieagenten.

Later die nacht bleek dat er in meerdere voertuigen was ingebroken. Eén van de aangevers vond spullen in zijn auto die niet van hem waren. Vermoedelijk waren deze spullen afkomstig uit een andere opengebroken auto. De beveiliger van de camping en hulpvaardige campinggasten vonden op het campingterrein meerdere gestolen goederen terug.

Alle aangetroffen gestolen spullen zijn in beslag genomen en zullen later na onderzoek worden teruggegeven aan de eigenaren.

De aangehouden verdachten zijn afkomstig uit Harderwijk, Vianen, Zwolle, Zoetermeer en Rotterdam. Allen zitten ze nog vast voor de auto-inbraken en worden gehoord door de recherche.

Bron: Politie Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 12.6 °C
  • 0.0 mm
  • 16.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top