Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Feestweek in september

Donderdag 25 augustus 2011
Feestweek in september
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Van 14 tot en met 18 september organiseert Stichting De IJsvogel weer de jaarlijkse feestweek in de tent op het evenemententerrein van Biddinghuizen. De week zal bol staan van de diverse activiteiten.

Woensdag begint de feestweek met de kinderspelmiddag. De vrijdagavond staat de populaire popformatie “SLAMM” op het podium. Zaterdagochtend staat er iets op het programma waar nu nog geen mededelingen over gedaan kunnen worden. De middag echter zal er, naar alle waarschijnlijkheid, voor de eerste keer het Biddinghuizens kampioenschap mountainbiken plaatsvinden.

Stamppot
De zaterdagavond zal, met name voor alle sponsoren en vrijwilligers van het afgelopen jaar, het stamppottenbuffet gehouden worden. Aansluitend is er een spel en muziekavond. Traditioneel wordt de feestweek zondag afgesloten met de interreligieuze viering.

Vrijwilligers
De voorbereidingen voor de feestweek zijn in volle gang. Met behulp van vele vrijwilligers kunnen deze activiteiten ook daadwerkelijk georganiseerd worden.

In 2013 bestaat ons dorp 50 jaar en zal Stichting De IJsvogel nadrukkelijk betrokken zijn bij de bijzondere activiteiten die ter gelegenheid van dat jubileum georganiseerd worden. Ook dat lukt alleen met behulp van heel veel vrijwilligers. In de aanloop naar 50 jaar Biddinghuizen is De IJsvogel op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Wil jij of u helpen om de feestweek in september tot een succes te maken of wil je nadrukkelijker betrokken worden bij het werk van Stichting De IJsvogel meld je dan aan bij één van de bestuursleden van de stichting, te weten: Rob van Woerkom, Jan de Craen, Peter te Riele, Petra Keek en Henk Noome.

Biddinghuizen, we doen het samen.

Stichting De IJsvogel/ Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top